Всі категорії
Додати товар

Розробляючи туалетну воду roma laura biagiotti 25 мл б/у

330 грн -16% 280 грн
Опис

Ціни на парфумерію яставлю лояльні та буду рада, якщо аромати отримають любителі господинь).
Під час купівлі парфумерії на 500 грн. і вище — приємні подарунки за Вашим вибором (дивіться у своїх оголошеннях безплатні лоти).

Roma Laura Biagiotti — туалетна вода, з кришечкою, без коробочки. З початкового об'єму 25 мл залишок 12-13 мл.
На дні флакончика написи нанесені золотим тисненням. Є номер — 3036.
Виробництво — Великобританія.
ОРИГИНАЛ
Сучасна версія

Належить до групи ароматів східні пряні. Верхні ноти — рожевий грейпфрут, м'ята, сицилійський бергамот, чорна смородина та гіацинт; середні ноти — гвоздика (квітка), жасмин, троянда та конвалія; базові ноти — мирри, амбра, ваніль, сандал, дубовий мох, пачулі з Сінгапуру, цибетин і мускус.

Офіційний опис: «Туалетна вода Roma від Laura Biagiotti — це неоціненний подарунок для жінок, які потребують класичних парфумів і не старіших. У романтичному пахощінні Roma з'єднані яскраві фруктові та ніжні квіткові частинки. У ньому зливаються воєдино струмочки благородних деревних відтінків і стійких мускусних крапель, створюючи сильну, чарівну перебіг.
«Сердична» партія твору звучить ніжно та розмірено. Вона розбиває окові тиші ударом жасмину, пелюсток троянд, фіалкового кореня та тандему кедра із сандалом. Верхня нота ароматної композиції приводить у почуття кислим лимоном і яскравим флердоранжем. Підсумковий акорд залишає нестираємний друк солодкої ванілі, амбри та деревного моху.
Огорніть себе пахощами туалетної води Roma й назавжди забудьте про брак уваги з боку протилежної статі».

Розкішний, багатий, насичений аромат глибокого, класичного звучання. Гарячий, із сухими спеціями та з легким холодком м'яти. З м'якими, упоживними смолами, розкішною амброю і з шорсткими пачулями та терпким дубовим мохом. Димний, запашний. Округлий, оксамитовий. Можливе сексуальний і жіночно-пудровий. Це все він. Який грань блищить на Вас цей діамант, будете знати тільки Ви!
Типовий вінтаж часів 80-х минулого століття — дуже складна пірамідка, багатогранне, манке звучання з великою кількістю яскравих кольорів, деревних нот, смол і животинки. Звичайно, у сучасній версії склад переформульований, але не дарма цей аромат випускають досі. Є в ньому щось непідвладне часу — концентрована жіночність. Дуже комплементарний.
Стійкість — висока. Шлейф — оксамитовий, терпкий, пудровий, мшисто-пачульний.

Задавайте, будь ласка, питання, якщо вони з'явилися у Вас у процесі ознайомлення, я швидко та з задоволенням виступлю на них!

Відсилання після 100%-ї оплати на картку Приватбанка.
Доставка за Вашим вибором — Укрпошта, Нова пошта з оплатим пересилання під час отримання.

Не забудьте подивитися інші свої оголошення! Є гвинтажі та рідкості!

Будьте найчудовішими, найелегантнішими та найчарівнішими!
Вдалих Вам покупок!

Стан: Хороший
Колір:
  • Білий
  • Золотистий
Розмір:
  • 10мл
Сімейство аромату:
Амброві Деревні Квіткові Східні Пряні Ванільні