Всі категорії
Додати товар

Escentric molecules molecule m01 + iris

4500 грн
Опис

Escentric Molecules Molecule 01 + Iris Eau de Toilette — пудровий деревний аромат для чоловіків і жінок, створений у 2021 році, що належить до колекції M +. Він продовжує експерименти парфумерного генія Геза Шена з чарівною молекулою Iso E Super. Композиція складається лише з двох нот, але яких! Сам автор описав її так: «Це бомба, але ніжна бомба».

Будь-яка бомба складається з двох частин: детонатора та вибухової речовини. Детонатором виступає Iso E Super — абстрактна молекула, яка на кожній людині звучить по-різному. Її називають м’яким оксамитовим коконом з тонкою нотою кедра всередині. Але з’єднуючись з іншими нотами, Iso E Super, як і годиться детонатору, підсилює їх в сотні разів, надаючи нове, унікальне й чарівне звучання.

Вибухова речовина нашої бомби — ірис. Геза Шен: «У мене давній роман з ірисом. У кожному ароматі Escentric десь є нота іриса. Для мене ірис — це розкіш». У Molecule 01 + Iris міститься абсолю блідого іриса— один з найдорожчих інгредієнтів в парфумерії. «Ви можете знайти екстракти іриса набагато дешевше. Але у них немає великої та тонкої краси цього абсолюту. Шлейф фантастичний».

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Синій
Розмір:
  • 100мл
Сімейство аромату:
Деревні
Продавець
dariy...
dariya.chernega
Роздільна
Була

Схожі товари