Всі категорії
Додати товар

Chanel n 5 100 мл edt вінтаж рідкість

6300 грн
Опис

100% оригінал дивіться фото. Випуск до 2000 року. Вінтаж без коробки змінний блок. Ціна за курсом 150 у.і.
З огляду на те, що формули аромату змінюються згодом
(переформулювання аромату) не порівнюйте нові та старі версії, вони помітно відрізняються від нас.
Уважно читайте умови доставки товару.
До ціни лота додається вартість (упаковки доставки)
Під час замовлення кількох пробників, флаконів доставка комбінується.
Наявність уточнюйте, оскільки продається товар на інших сайтах.
Chanel No 5 Eau de Toilette Chanel — це аромат для жінок, належить до групи ароматів квіткові альдегідні. Chanel No 5 Eau de Toilette випущений у 1921. Парфумер: Ernest Beaux. Верхні ноти: неролі, іланг-іланг, бергамот, лимон і Альдегіди; ноти серця: ірис, жасмин, корінь ірису, троянда та конвалія; ноти бази: ветивер, мускус, Сандалове дерево, пачулі, дубовий мох, амбра, ваніль і Ціветта.
Одні приходять і зникають, інші залишаються назавжди. Створений у 1921 році, цей аромат залишається одним із найпопулярніших і донині. Згідно з дослідженнями що 55 секунд у світі продається флакон парфумів Chanel No5. Ці парфуми, що стали легендарними, справедливо вважається найвідомішим ароматом XX століття.
Історія цього аромату починається в 1920 році, коли фаворит Габріель Шанель Дмитро Романов (до речі, представник царського роду, Великий Дракон, онук Олександра II та учасник вбивства Григорій Распутина) знайомить її з колишнім придворним парфумером сім'ї Романових — Ернестом Едуардовичем Бо. До знайомства з Ернестом Бо Коко не замислювалася серйозно про створення власного парфуму.
У виготовленні парфумів того часу використовувалися лише натуральні інгредієнти: екстракти квітів, мускус, амбра. Отже, всі аромати були досить передбачуваними, нестійкими й у своїй більшості мали запах абсолютно ідентичний запаху конкретної квітки. Коко це не влаштувало. Єдиним по-справжньому вишуканим ароматом вона вважала запах чистого, ретельно вимитого тіла, все інше було для неї безвкусницею та ознакою буржуазного стилю. Але Ернест зумів запропонувати їй щось таке, що зумовило її переглянути свої погляди. Цим «щось» були альдегіди.
Chanel No5 — букет з абстрактних кольорів, жіночність, яку неможливо висловити словами. 1921 року з усіх композицій, представлених парфумером Ернестом Бо, Габріель Шанель, ні секунди, не вагаючись, вибирає п'яту. Майбутній N°5 від CHANEL.
Магія в чистому вигляді: N°5 огортає жінок ніжною ароматною хмарою, елегантною і витонченою. Парфуми, які стали символом жіночності, мають владу перетворювати кожну секунду на мить чарівного зваблювання. N°5 залишається визнаним абсолютним еталоном у світі парфумерії.
Це жіночий аромат, який у всі часи був вів'яний найбільшою кількістю легенд. Вічна цінність, рідкісна та сучасна. Розкіш і чарівність, непідвладні моді. Знайомий усім і не належить нікому, цей абстрактний букет став першою парфумерною композицією, що поєднала в такій пропорції квіткові есенції й альдегіди.
Доставка накладкою за передоплатою 200 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Білий
Розмір:
  • 100мл
Стать:
Для жінок
Сімейство аромату:
Амброві Альдегідні Квіткові
Клас парфумерії:
Люкс Натуральна
Особливості:
Парфуми на розлив
Формат:
Змінний блок