Всі категорії
Додати товар

Туалетна вода-спрей mk high intensity мері кей

1043 грн
Опис

❤️Додавайте в обране щоб не втратити) MK High Intensity - східно-амбровий аромат. Дуже чоловічий, сексуальний, сильний, благородний аромат. Це дорогий аромат, для сильних, впевнених у собі чоловіків, які не бояться демонструвати свою мужню привабливість світу. Вони точно знають куди йдуть і ведуть за собою свою жінку. Це аромат природженого лідера, він пахне надійністю і впевненістю. Этот аромат - пленительный и изысканный - делает мужчину притягательным. Он придает его образу мужественность, утонченность, природную привлекательность и заряжает жизненной энергией. Аромат благородный, очень эротичный. Причем при его благородстве, он отлично подходит и к джинсам, и строгому костюму.
Над созданием туалетной воды MK High Intensity работал парфюмер американского парфюмерного дома IFF International Flavors&Fragrances Лорен ле Гуэрни.
Верхние ноты - черный фенхель, размолотые зерна кофе, серебристый шалфей.
Середні ноти - насіння анісу, чорний індійський чай Дарджелинг, пелюстки фіалки, гвоздика, диансус. Нижні ноти амбри, вінтажна замша, тропічна королевська дальбергия. Ексклюзивний запах тропічної королівської дальбергии, створений спеціально для "Mary Key", домінує в нижніх нотах і додає аромату насиченість і розкіш. Кожен раз, коли до складу засобу входить ексклюзивний інгредієнт, його поява на ринку стає справжньою сенсацією. І сам засіб, і бренд в цілому стають більш престижними. Королевська дальбергия - назва говорить сама за себе: тільки для обраних! Флакон туалетної води MK High Intensity оформлена просто і зі смаком. Це безпрограшний варіант в подарунок тим, кого ви любите. 73 ml

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний

Схожі товари