Всі категорії
Додати товар

Акція чоловіча туалетна вода lambre №16 об'єм 50мл франція в стилі bang bang від marc jacobs

670 грн
Опис

Що може бути кращим за доглянутого, привабливого і харизматичного чоловіка? Але ще краще, коли ці якості доповнені благородним і зухвалим ароматом, за допомогою якого образ так і манить своєю привабливістю. Компанія Lambre розуміє незамінність томного і соковитого аромату в гардеробі сучасного чоловіка, саме тому був створений аромат №16! Спробувавши раз, Ви вже не зможете відмовити собі в розкоші, зухвалості і успішності!

ТУАЛЕТНА ВОДА LAMBRE №16, 50 МЛ
Яскравий і зухвалий аромат Ламбре №16 створений для справжнього підкорювача жіночих сердець. Цей парфум вольового чоловіка, який сміливий, активний, впевнений в собі і звик досягати успіху. Розкішна композиція в стилі «Bang Bang» від Marc Jacobs ідеально відповідає цьому образу.

Гострі, пікантні нотки грейпфрута, бергамота, рясту та перцю не дозволяють випустити цей аромат з уваги. Чарівне серце аромату з шавлії, мускатного горіха, стираксу, Каламус і бобровий струмінь вразять вас своїм неперевершеним букетом. Естафету приймають деревні ефіри кедра, сантала, мускусу, амбри і пачулі, які не дозволяють своєму власникові злитися з натовпом, надаючи йому індивідуальності і характеру.
Сімейство ароматів: деревинно-цитрусові (Woody-citrus)

Початкові ноти: апельсин-бергамот, грейпфрут, перець, ладанник.
Ноти «серця»: шавлія, мускатний горіх, стіракс бензойний, каламус (пальма ротанга), бобровий струмінь.
Кінцеві ноти: пачулі, сандалове дерево, кедр, амбра, мускус

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Коричневий
Розмір:
  • 50мл
Об'єм:
50 мл