Всі категорії
Додати товар

Роспивши туал.води mugler alien "flora futura"

69 грн
Опис

Оригінал 100 %. EDT.
Ціна за 1 мл-69 грн.
Вже рідкість, дуже красивий аромат

Туалетна вода Mugler Alien Flora Futura зберегла ДНК оригінального аромату Alien, але водночас представила світові його нову форму — свіжу, тонку та ефірну!

квітково-деревний аромат.

для оптимістичних жінок, які переконані, що немає нічого неможливого.

підходить передусім для щоденного використання в теплу пору року.

Склад аромату:

Туалетна вода зачарує вас вишуканою композицією незвичайних інгредієнтів. У початкових нотах ви відчуєте іскристі свіжі нотки цитрону — фрукту, який відомий також під назвою «Рука Будди». У серці аромату домінують есенції білого цвіту кактуса «Королева ночі», який розквітає під покривом темряви лише раз на рік. Аромат не припинить зачаровувати вас навіть у шлейфі завдяки поєднанню вершково-теплих акордів білого мускусу й сандалового дерева.

Прем’єра аромату: 2018.
Країна ТМ: Франція.
Зроблено в: Франція.
Стать: для жінок
Класифікація: елітна.
Тип аромату: деревинні, східні.
Початкова нота: Цитрон.
Нота серця: Квітка кактуса.
Кінцева нота: Біла амбра, Сандал.

Історія аромату:

Ще одне доповнення до неземної колекції ароматів Alien бренду Mugler було представлено на початку 2018 року. У незвичайному рожевому флаконі, колір якого нагадує небо на світанку, ви відкриєте аромат, що є втіленням світла в самому серці пустелі — потужного й прекрасного. З ним, як і з ароматом Alien Flora Futura, можливо все: любити, мріяти, бути собою.

Склад

Початкова нота: цитрон.
Нота серця: цвіт нічної королеви.
Кінцева нота: Білий бурштин, сандалове дерево.
Тип аромату: Квіткові,
Древесний.

Опис Thierry Mugler Alien Flora Futura

Нестандартні парфумерні рішення, оригінальні ноти, чуттєві переходи і звабливий шлейф – все це про новий аромат французького бренда Thierry Mugler, який прославився незвичайними флаконами. Туалетна вода Thierry Mugler Alien Flora Futura сподобається чуттєвим дівчатам, які уникають солодких і важких пахощів.

Свіжість цитрона вихором вривається у задушливу рутину і наповнює позитивними емоціями, немов пробуджуючи після довгого сну. Яскравий і захопливий початок тонізує, піднімає настрій і додає сили рухатися вперед. Розкішний аромат квітів кактуса у «серці» композиції вражає багатогранністю переливів і витонченим звучанням. Завершують симфонію смолисті тони білої амбри і теплі деревні мотиви сандалу.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Рожевий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tatyanaktv
tatyanaktv
Кременчук
72% виконаних замовлень
Була

Схожі товари