Всі категорії
Додати товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Набір антивікових засобів the history of whoo jinyulhyang special gift set 6

1055 грн
Опис

Набір Jinyul складається із 6 компонентів, містить повноцінний догляд за шкірою для жінок після 40-45 років; уповільнює процеси старіння. Містить екстракт червоного женьшеню, олію граната, екстракт листя папаверину, олію ши, а також екстракт китайського батату. Всі ці компоненти допомагають продовжити молодість шкіри та красу.
Для всіх типів шкіри.
Склад набору:
1. Jinyul Essential Cleansing Foam 40 мл — пінка для вмивання дає м'яке, дбайливе очищення шкіри.
Спосіб застосування: Нанесіть потрібну кількість пінки, спіньте теплою водою, розподіліть масажними рухами. Змити теплою водою, а потім прохолодною. Рекомендується використовувати після 40 років.
2. Jinyul Essential Revitalizing Balancer 20 мл - Балансувальний тонер/зволожувач оживляє клітини шкіри, покращує кровообіг.
Спосіб застосування: Наносьте вранці та ввечері. 2-3 краплі тонера нанесіть на долоні та змочіть їх. Притисніть долоні до щоків, чола, підборіддя та шиї. Необхідна кількість тонера легко вбереться.
3. Jinyul Essential Revitalizing Emulsion 20 мл - Зволожувальний лосьйон забезпечує шкіру необхідним зволоженням і наповнює поживними елементами.
Спосіб застосування: Наносьте вранці та ввечері після балансувального тонера. Невелику кількість лосьйону нанесіть на кінчики пальців, розтеріть і легкими масажними рухами розподіліть від центру до зовнішніх кордонів обличчя. Масажуйте до повного проникнення лосьйону в шкіру.
4. Jinyul Eye Cream 4 мл — Крем для шкіри навколо очей зміцнює шкіру повік, зменшує зморшки.
Спосіб застосування: Нанесіть крем на кінчики безіменних пальців і розтеріть, розігріваючи до температури тіла. Наносьте ніжними рухами на верхні повіки — від внутрішнього краю ока до зовнішнього, на нижньому — від зовнішнього краю ока до внутрішнього, а потім наносьте крем на нерухоме повіко, попередньо зомкнувши повіки, дати увібратися крему. Крем рекомендовано використовувати регулярно 2 рази на день: вранці та ввечері.
5. Jinyul Intensive Revitalizing Essence 5 мл - Концентрована есенція з високим вмістом екстракту женьшеню відновлює шкіру, зміцнює її та підтягує.
Спосіб застосування: Наносьте вранці та ввечері після зволожувального лосьйону «Jinyul». Рівномірно розподіліть невелику кількість есенції «Jinyul» ніжними поплескувальними рухами від центру до зовнішніх кордонів за масажними лініями.
6. Jinyul Cream 10 мл - Інтенсивний відновлювальний крем регулює кровообіг, надовго зберігає зволоження, згладжує зморшки та покращує структуру шкірного покриву обличчя.
Спосіб застосування: Наносьте вранці та ввечері після концентрованої есенції «Jinyul» ніжними поплескувальними рухами від центру до зовнішніх кордонів за масажними лініями.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Білий