Всі категорії
Додати товар

Набір для обличчя омолоджувальний з ретинолом the inkey list retinol

875 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

1250 грн
Опис

У наборі:
Сироватка проти зморщок із ретинолом 30 мл the inkey list. retinol serum
🔥🔥🔥У складі цієї сироватки міститься комплекс Retistar у концентрації 1% (місткий стабілізований ретинол), який доповнений 0.5% гранактиву ретиноїда, крім того, у складі є сквалан, гіалуронова кислота, пептиди та вітамін Е. Сироватка створена так, що ретинол вивільняється поступово, а це зводить до мінімуму подразнення, але забезпечує ефективну доставку ретинолу в шкіру.🔥🔥🔥

Granactive Retinoid — це недавно розроблений ефективний комплекс, доведено, що він набагато краще бореться з ознаками старіння шкіри, ніж звичайні форми ретинолу, і водночас взагалі не подразнює шкіру.

Retistar доповнює склад і діє не менш ефективно — зменшує заломи та зморшки, підтягує шкіру, освітлює пігментні плями, викликані тривалим перебуванням на сонці, і покращує колір обличчя

Ретинол відомий своїми антивічними та протизапальними властивостями, тому сироватка чудово підійде як для тих, хто бореться з ознаками старіння, так і для тих, кого турбують висипання на обличчі.

Ретинол (Вітамін А) — потужний ефективний інгредієнт, який:

🍓зміцнює структуру шкірного покриву,
🍓допомагає неабияк зменшити зморшки,
🍓прискорює процес утворення та регенерації клітин;
🍓вирівнює тон і рельєф;
🍓освітлює пігментні плями;
🍓захищає від негативних чинників довкілля (антиоксидант);
🍓стимулює вироблення колагену й еластину;
🍓зменшує акне та освітлює постакне.

У разі регулярного застосування ретинолов спостерігається стійкий ефект омолодження, тон шкіри неабияк поліпшується, колір обличчя має яскравіший вигляд, шкіра гладкіша й молодша, завдяки зникненню дрібних зморщок.

Сироватка містить сквалан, який видобувається з рослинної сировини та легко проникає через епідерміс, не залишаючи відчуття жирності, одночасно надаючи шкірі відчуття м'якості та шовковистості. Сквалан не комедогенний, під час нанесення на шкіру дуже легко розподіляється, перешкоджає втраті вологи, сприяє поліпшенню шкірного дихання, робить шкіру пружною й еластичною.

Гіалуронова кислота, пептиди та вітамін Е додатково зволожують, стимулюють синтез колагену та захищають від впливу вільних радикалів.

Спосіб застосування
На очищену шкіру ввечері нанесіть одну-два краплі сироватки та розподіліть. Спочатку використовувати кілька разів на тиждень і поступово збільшувати частоту використання до щоденного.

Увага: Не наносити на зони навколо очей і рота, на ранніх стадіях застосування це може викликати лущення. Використовувати вдень крем із SPF, не використовувати в поєднанні з іншими ретиноїдами.
У складі є невелика кількість силікону, тому бажано для очищення шкіри застосовувати оліймісні засоби.

Крем для очей омолоджувальний з ретинолом the inkey list retinol eye cream 15 мл
🔥🔥🔥Крем для шкіри навколо очей із ретинолом від The INKEY List омолоджує шкіру під очима. Це потужний засіб стимулює вироблення колагену, оскільки він розмиває тонкі лінії та зморшки, надаючи очам яскравішого та гладкішого вигляду.🔥🔥🔥

Коктейль зі зміцнювальних інгредієнтів заряджає ніжну зону навколо очей поживними та поживними властивостями.

💥Ретинол, багатий на вітамін А, зміцнює й тонізує шкіру, захищаючи її від в'ялості та пом'якшуючи зовнішній вигляд «гусячих лапок» і надаючи їй молодого вигляду.

💥Гіалуронова кислота зволожує й заспокоює, роблячи очі м'якими й еластичними.

Легкий крем швидко вбирається, не залишаючи липких або жирних слідів, залишаючи чутливу зону під очима сяйливої та відновлювальної за регулярного використання.

Рекомендується використовувати ретинол із 25 років і старше або коли починають проявлятися перші ознаки старіння.

Об'єм 15 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари