Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Набір натуральної косметики для сяйва вашої шкіри обличчя

1498 грн -14% 1298 грн
Опис

Для сяючого сяйва 365 днів на рік цей Стартовий набір (вартістю £34) — саме те.
Містить 3 продуктів, що дарують сяйво, це все, що вам потрібно для пружної, сяючої шкіри в будь-який момент. Ідеально підходить для проб, подорожей і подарунків.

Що всередині

- Крок 1: 100% Pure Bright Eyes Mask, 1 пара: - вартістю 6 £ для миттєво яскравих очей це ваш новий вибір. Виготовлені з органічної води алое для ефективного роздування та оживлення, ці маски зроблені з інноваційного «гідрогелю», який стискається, коли шкіра поглинає його інгредієнти. Кінцевий результат? Яскраві, наповнені енергією очі.

- Крок 2: Evolve Bio Retinol Gold Mask, 30 мл - вартістю 16 £: що таке сяйво без трохи золота? Надайте шкірі особливого догляду за допомогою цієї сяючої маски, наповненої олією шипшини та слюдою (щоб надати їй золотистого мерехтіння). Це все, що вам потрібно для сяйва золотої години.

- Крок 3: OSKIA Super C Beauty Capsules, x 7: Капсули - вартістю 12 £ містять концентровану потужну дозу вітаміну С (бо яке сяйво без вітаміну С?) Ця інноваційна формула також містить вітамін Е та багаті рослинні олії для здоровий, зволожений блиск.