Всі категорії
Додати товар

Міні набір зволожуючої та живильної розумної лінії sulwhasoo signature beauty routine 5 од

755 грн
Опис

Бренд люксової корейської косметики Sulwhasoo (Солвасу), що входить до складу відомого південнокорейського косметичного гіганта Amore Pacific, з'явився 1997 року, але дослідження косметичних властивостей традиційних корейських рослин і виробництво косметичних препаратів на їхній основі вела компанія з 1967 року. Сьогодні Sulwhasoo - один із лідерів на ринку фітотерапевтичної косметики в Південній Кореї.

Буквально слово Sulwhasoo означає суху і тендітну гілку японської сливи, вкриту білосніжними квітами, образ якої асоціюється з тим, як жінки втрачають м'якість шкіри в процесі старіння. В основі більшості засобів бренду міститься женьшень, відомий антивіковими, детоксикаційними, відновлювальними, ліфтинговими, терпкими, протизапальними якостями, а також JAUM Balancing Complex - запатентований комплекс, що містить 5 рослинних витяжок і забезпечує балансувальний ефект косметики, а також червона сосна, яка є ключем до повернення шкірі молодості та краси.

Sulwhasoo Essential - це знаменита лінійка косметичних засобів із сегмента "люкс", запропонована культовим корейським брендом. Ця колекція набула приголомшливої популярності у світі та увійшла до числа головних косметичних трендів. Косметику з лінійки Sulwhasoo Essential зараховують до категорії так званих інтелектуальних засобів, які допомагають піклуватися про шкіру і забезпечують видимі результати вже після перших тижнів використання.

Загалом, лінія Sulwhasoo Essential має багато переваг для шкіри, включаючи покращення тонусу та еластичності, зменшення ознак старіння, захист від вільних радикалів та стресу. Ці корисні інгредієнти підтримують здоров'я шкіри, допомагаючи їй виглядати більш свіжою та молодою.

Базова лінія підходить для всіх типів шкіри та вікових груп і є абсолютним хітом продажів, якщо Ви не знаєте що вибрати, то не роздумуючи купуєте цей набір:🖤🖤лінія живить шкіру зсередини
🖤дарує сяйво та еластичність
🖤Збільшує вироблення колагену
🖤покращує загальне здоров'я шкіри
🖤Екстракт проса виводить токсини
🖤гранат і екстракт листя гинкго білоба повертають здоровий вигляд
🖤збільшує щільність шкіри
🖤сприяють зміцненню контуру обличчя та підтягує обвислу шкіру.
Лінія м'яко розподіляється по шкірі, надає відчутний ліфтинг-ефект на шкіру. Текстура у крему вершкова, тане на шкірі, не залишаючи жирності та липкості.

У набір входять:

Серум-Активатор 8мл
Тонер 15мл
Емульсія 15мл
Крем антивіковий 5мл
Серум антивіковий 5мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари