Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Ritual of namaste набір для обличчя

1000 грн -5% 950 грн
Опис

Денний антивіковий крем, 10 мл

Відновіть шкіру та додайте їй сяйва за допомогою цього денного крему проти старіння. Завдяки бакухіолу та дикому індиго він допомагає помітно зменшити появу тонких зморшок, покращує еластичність шкіри та захищає від негативного впливу вільних радикалів.

Пінка для очищення, 30 мл

Освіжіть, зволожите та підготуйте вашу шкіру до решти рутини за допомогою нашого бархатисто-гладкого миючого засобу. Ця м’яка піна без мила видаляє забруднення та бореться із щоденними забрудненнями.

Відлущувач, 30 мл

Відкрийте для себе глибоко очищений, свіжий і сяючий колір обличчя за допомогою нашого засобу для освітлення шкіри. Ніжно очищає та відлущує за допомогою частинок бамбукового скрабу.

антивікова сироватка, 10 мл

Зволожте та відновіть молоде сяйво вашої шкіри за допомогою нашої сироватки проти старіння на основі нашого знаменитого відновлюючого комплексу Bakuchiol.

натуральна сироватка-бустер, 4 мл

Бакухіол є альтернативою ретинолу на рослинній основі і широко відомий своїми високоефективними властивостями проти старіння. Ця легка формула на основі олії з 99% інгредієнтів натурального походження швидко вбирається шкірою, допомагаючи покращити та вирівняти тон шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
bliss...
bliss_rituals.store
Київ
52% виконаних замовлень
Був