Всі категорії
Додати товар

Набір мило 42,5гр та абрикосовий скраб 28 гр

160 грн
Опис

Набір мило 42,5гр та абрикосовий скраб 28 гр, супер варіант для поїздок, надають ультра-зволоження та мають неймовірні аромати, в наявності 2 набори.
Термін придатності скрабу 01/2027, вироблено в США
Термін придатності мила 08/2027, вироблено в США
Ціна без торгу, не ділю. Безпечною сплатою відправляю тільки Новою Поштою, УкрПоштою відправлюю тільки після сплат на карту (через те що посилки УП йдуть дуже довго).

St. Ives, Fresh Skin, абрикосовий скраб, 28, можно використувати як для обличчя, так і для рук або тіла. М'яко очищує, приємне відчуття після використання, має легкий аромат абрикосу.
St. Ives - американський бренд скрабів № 1, відзначений багатьма винагородами, містить 100 % натуральних відлущувачів (порошок зі шкаралупи волоського горіха та порошок з абрикосової кісточки) для глибокого пілінгу, який робить шкіру чистою та сяючою. Некомедогенний продукт (не закупорює пори).

Екстразволожуюче мило для тіла South of France, 42.5 гр.
Мило з маслом ши наповнене ароматом свіжоприготовленого прованського меду, збагаченого есенцією квітів апельсина.
Екологічно збалансована пальмова олія, омилена кокосова олія, рослинний гліцерин, органічна олія ши, натуральні барвники, суміші натуральних та ефірних олій та віддушка. Без фталатів, лаурилсульфату натрію, парабенів, ЕДТ, побічних продуктів тваринного походження та глютенів.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Особливості:
Набір

Схожі товари