Всі категорії
Додати товар

🔥люксовий подарунковий набір skinstore

6000 грн
Опис

✅лише оригінал, все нове! В наявності!!
Ціна набору більше 500$~ 19000 грн🔥
Терміни придатності 2025-2026 р.
Тільки отримала! Можна окремо кожен продукт, але разом за дуже приємною ціною😋

В набор входить:
✔️Eve Lom Foaming Cream Cleanser, 120 мл: зволожуючий засіб крем-піна з вмістом ферментів.
-✔️Arcona Cranberry Gommage, 2 унції: ексфоліант, що очищає, який допомагає очищати, тонізувати і очищати розширені пори.
✔️BeautyStat Universal C Skin Refiner з вітаміном C, освітлююча сироватка, 5 мл: освітлювальна та зміцнююча сироватка, до складу якої входить 20% чистого вітаміну С.
✔️Гелева маска Peter Thomas Roth з огірком, 5 унцій: допомагає зволожити та заспокоїти роздратування, роблячи шкіру більш зволоженою та оновленою.
✔️Поживна маска для обличчя VERSO, 25 мл: зволожує шкіру, роблячи її більш пружною, гладкою та сяючою.
✔️Маска для очей BIOEFFECT Imprinting, 1 пара: гідрогелева маска, яка сприяє глибокому зволоженню та зменшенню набряклості та кіл під очима.
✔️BABOR Perfect Glow Ampoule, 14 мл: семиденний режим для сяючої та молодої шкіри.
✔️Удосконалена інфузійна система для догляду за шкірою Spa Sciences AERO, інструмент: поєднання звукової, іонної та термічної інфузії максимізує ефективність продукту для кращого поглинання та швидших результатів.
✔️Obagi Medical ELASTIderm Eye Complete Complex Serum, 0,47 унції: допомагає зменшити набряклість під очима та робить шкіру більш пружною та гладкою.
✔️Туш для вій Wander Beauty Mini Unlashed, 3,5 г: піднімає і підкручує вії, не створюючи грудочок, не розмазуючись, густі та кокетливі.
✔️Палітра тіней для повік Eyeko Limitless 3: шість супер тіней, що розтушовуються і розтушовуються, які забезпечують до восьми годин бездоганної стійкості, не скочуючись.
✔️Olaplex No.9 Bond Protector Поживна сироватка для волосся, 90 мл: багата антиоксидантами сироватка для волосся, що не містить силікону, яка допомагає захистити волосся від забруднення, тепла та майбутніх пошкоджень.
✔️Мультипептидна сироватка для здорової шкіри ClarityRx Get Fit, 1 унція: мультипептидний антивіковий засіб, який значно допомагає зменшити зморшки

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?