Всі категорії
Додати товар

Лімітований антивіковий набір omorovicza replenish & restore (коробка трохи пошкоджена)

6100 грн -20% 4900 грн
Опис

Частина засобів від продажу йде на допомогу фонду України💛💙
Речі будуть доступні для придбання кілька місяців, потім планується переїзд.
Тому якщо вам сподобалася річ — пишіть!

Лімітований антивіковий набір Omorovicza Replenish & Restore Collection (коробочка трохи прикрашена)
Набір купувався на подарунок, на жаль, трохи прим'ялася коробка в посилці (фото за запитом)
Вартість набору — 120 Euro (без урахування доставляння в Україну)
Загальна вартість продуктів у наборі — понад 250$
!! Всі засоби з набору можна купити окремо — пишіть

Omorovicza Replenish and Restore Collection містить три продукти, які роблять шкіру відпочилою та сяйливою.
1) Тонізуйте та підготуйте шкіру за допомогою зволожувального засобу-ессенції Omorovicza Omoressence 50ml (deluxe-формат).
2) Поповніть і поверніть пружність за допомогою чудової оливи з бакучіолом Omorovicza Miracle Facial Oil 30ml (повнорозмір).
3) Завершіть свій догляд шкіри омолоджувальним нічним кремом Omorovicza Rejuvenating Night Cream 15ml (deluxe формат)), який зробить шкіру гладкою, пружною та насиченою.

1) Зволожувальна есенція Omorovicza Omoressence — діє як рідкий зволожувальний засіб, балансуючи, зволожуючи, захищаючи та готуючи шкіру до подальшого догляду.

Допомагаючи утримувати вологу в шкірі з комплексом амінокислот, заспокійлива формула поєднує в собі силу цілющих мінералів із термальних вод Будапешта з натуральними зволожувальними активними речовинами та полісахаридами, щоб захистити шкіру від стресу довкілля, одночасно зменшуючи запалення та сприяючи природному процесу відновлення шкіри.
Його запатентована система доставки Hydro Mineral TransferenceTM зміцнює й ущільнює шкіру, роблячи її еластичною й молодою. Колаген і еластичність поліпшуються, шкіра стає спокійною, комфортною й ідеально збалансованою.

- В основі мікс із термальної угорської води (багатої мінералами), звичайної води, а також емолентів і пом'якшувачів (включно з Methylsilool Mannuronate, що отримується з бурих водоростей);
- Рамноза (полісахарид) зволожує шкіру, має протизапальну дію;
- Комплекс зволожувачів (гіалуронова кислота, сечовина, глюкоза, лізин, молочна кислота) пом'якшує і зволожує шкіру;
- Алантоїн загоює шкіру, має протизапальну дію;
- Гідролізовані протеїни рису в компанії з фосфоліпідами пом'якшують і зволожують шкіру, зміцнюють захисний бар'єр.

2) Чудова олія для обличчя з бакучіолом Omorovicza Miracle Facial Oil — допомагає зменшити глибину та зовнішній вигляд тонких ліній і зморшок, захистити від стресу довкілля та підвищити еластичність без жирних слідів

Олії ягід обліпихи, шипшини та солодкого мигдалю зволожують, відновлюють ліпідну матрицю шкіри та забезпечують антиоксидантний захист.
Бакучіол, витягнутий із насіння бакучі, є природною альтернативою ретинолу, зменшуючи глибину та видимість зморщок і тонких ліній завдяки збільшенню вироблення колагену.
Екстракт крилатої ламінарії діє як потужний антиоксидант, що відновлює еластичність і пружність.

Запатентована Omorovicza система Hydro Mineral TransferenceTM робить шкіру пружнішою, еластичнішою й молодшою. Підходить для чутливої, сухої, жирної та комбінованої/нормальної шкіри.
Не містить синтетичних ароматизаторів, барвників і парабенів.

3) Омолоджувальний нічний крем Omorovicza Rejuvenating Night Cream — живить, відновлює, заспокоює та зміцнює шкіру, допомагаючи прискорити оновлення клітин під час сну.

Крем містить пептид лісового горіха для надання пружності та пружності, морквяна олія для збільшення вироблення колагену та сливова мигдальна олія для еластичності й антиоксидантного захисту. Тим часом яблучний пектин і термальні води зволожують шкіру та надають їй сяйво молодості.
Вміст вітаміну А прискорює оновлення клітин у той час, коли ваша шкіра найбільш готова до загоєння.
Не містить синтетичних ароматизаторів, барвників і парабенів. Підходить для сухої та комбінованої шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Жовтий
Особливості:
Набір

Схожі товари