Всі категорії
Додати товар

Базовий набір для догляду за нормальною шкірою осінній догляд hillary autumn care for...

2270 грн -50% 1135 грн
Опис

Восени шкіра обличчя потребує особливого догляду. 🍁

За літній період шкіру обличчя неабияк виснажило сонце, тому могли з'явитися пігментні плями та дрібні зморшки, відчуття втрати пружності та недостатнього живлення.

Щоб знову привести шкіру в порядок, ми підготували для вас Базовий набір для догляду за нормальною шкірою Осінній догляд Hillary Autumn care for normal skin.

Очищуюча пінка для нормальної шкіри з 5-ма оліями із сумішшю 5 олій створює речовину, подібну до ліпідного прошарку, що скріплює корнеоцити – клітини, що утворюють ороговілий шар шкіри, не шкодить мікробіому, підсилює ліпідобар’єр та зберігає природний Ph-баланс шкіри, ретельно розчиняє та видаляє навіть найстійкіший макіяж, надає шкірі обличчя приємного відтінку та вирівнює тон.

Убтан для м'якого очищення і скрабування ASAI UBTAN глибоко очищає пори, усуває запальний процес, зволожує, не сушить шкіру, ніжно і дбайливо очищає її, не викликає подразнень чи будь-яких неприємних відчуттів, сприяє зменшенню постакне і пігментації а також не порушує мікробіом шкіри.

Крем Corneotherapy Intense Care Tamanu & Jojoba для жирної та комбінованої шкіри завдяки саліциловій кислоті в складі регулює роботу сальних залоз, знімає запалення і буде дбайливо боротися з комедонами. Крем нормалізує pH шкіри до позначки 5,5, зволожує і захищає шкіру від негативних факторів зовнішнього середовища.

Гіалуронова сироватка зволожує глибокі шари шкіри, попереджає старіння і відроджує молодість шкіри, відновлює і захищає, утримує вологу всередині шкіри, помітно скорочує зморшки, підтягує шкіру і надає їй сяйва. Під час масажу, властивості гіалуронової сироватки значно підсилюються.

А відновлююча сироватка навколо очей HiLLARY Anti-Fatigue підвищує пружність шкіри, позбавляє від темних кіл, зменшує прояви дрібних мімічних зморшок, зволожує і живить тонку шкіру навколо очей а також забезпечує здоровий колір і сяйво шкіри навколо очей.

До набору входять:

Очищуюча пінка для нормальної шкіри Hillary Cleansing Foam + 5 oils, 150 мл;
Убтан для м'якого очищення і скрабування Hillary ASAI UBTAN, 100 г;
Гіалуронова сироватка Hillary Smart Hyaluronic, 30 мл;
Відновлююча сироватка навколо очей Hillary Anti-fatigue, 10 мл;
Крем для всіх типів шкіри Hillary Corneotherapy Intense Сare 5 oil’s, 50 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
moya_svecha
moya_svecha
Супер-продавець
Івано-Франківськ
80% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?