Всі категорії
Додати товар

Дуже класний набір a little happiness fragrance & body set clinique

600 грн

розпродаж до 11 Травень

420 грн
Опис

Що це
Вдалий дует ароматного крему для тіла та портативного спрею для сумочки.

Що воно робить
Clinique HappyTM поєднує в собі яскраві ноти грейпфрута й бергамоту з чуттєвими гавайськими весільними квітами та весняною мімозою, створюючи аромат, який іскриться чистим захопленням.
Гладкий, як шовк, крем для тіла зволожує шкіру, надає їй легкий аромат свіжих, яскравих нот Clinique HappyTM.

До комплекту входить
Clinique HappyTM Парфумований спрей, 0,34 унції/10 мл
У чому сенс життя? Звичайно ж, у пошуку щастя. Адже ми тільки для цього й ходіємо землею. Для того, щоб за одну мить знайти абсолютну гармонію та знайти те саме заповітне щастя. Багато хто з нас проходять тисячі кілометрів у пошуках цього скарбу, блукають найзаглибнішими лабіринтами. Ризикують усім, що вони мають, але так і залишаються не з чим. На Вас чекає зовсім інша доля. Ви обов'язково знайдете свій скарб. І допоможе вам у цьому надійний компас — парфум Clinique Happy.

Clinique HappyTM Крем для тіла, 2,5 унції/75 мл
Вишукана мелодія парфумів Clinique Happy — музика щастя й радості. Аромат паморочить голову соковитими фруктовими нотками та спокушає бентежними квітковими пахощами. Чарівна та жіночна композиція аромату підкорює з першого вдиху. Clinique Happy Perfum Body Cream — це прекрасна можливість довше насолоджуватися розкішним сяйвом парфумів і дбайливо доглядати за шкірою тіла. «Гладкий як шовк» — це крем забезпечить глибоке зволоження, залишить шкіру ніжною, м'якою, шовковистою й ароматною. Насолоджуйтеся мелодією Clinique Happy, адже в кожному її акорді живе щастя.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари