Всі категорії
Додати товар

Holy land cosmetics alpha-beta & retinol kit.набор абр-restoring serum 30 ml+cream day...

6952 грн
Опис

Holy Land Cosmetics Alpha-Beta & Retinol Rejuvena. Відновлювальний набір-Restoring serum 30 ml+Cream day 50 ml+night cream-50 ml від Ізраїльського бренду професійної косметики.

Ціни -158€

Ціна вказана за подарункову упаковку за курсом € на день покупки

Склад набору:
-ALPHA-BETA & RETINOL restoring serum 30 мл
- Денний захисний крем ALPHA-BETA & RETINOL Day Defense Cream 50 мл
- Крем, що відновлює ALPHA-BETA & RETINOL Restoring Cream 50 мл

Опис:

Препарати набору містять відразу кілька інгредієнтів, що сприяють оновленню шкіри: вітамін А, вітамін С та комбінацію фруктових кислот у формі мультифруктового комплексу, отриманого з екстрактів лікарських рослин.

Дія:

Очікуваний ефект від застосування: м'яка гладка підтягнута шкіра, вирівнювання кольору та структури шкіри, зменшення лущення та подразнення, відновлення після пошкодження обвітрювання, сонячні опіки, вплив холоду.

Restoring serum 30 ml -Потужна сироватка, що оновлює шкіру та уповільнює процеси старіння.

У складі сироватки ABR Complex містяться альфа та бета-гідроксикислоти, вітамін С та екстракт зеленого чаю в активних концентраціях.

Денний захисний крем на основі альфа-, бета-гідроксикислот та ретинолу призначений для жирної та комбінованої шкіри. Комплекс фруктових кислот (AHA) та саліцилової кислоти (BHA) сприяє нормалізації ліпідного обміну, зняття запалень, усунення жирного блиску та звуження розширених пір. Ретинол, доповнений вітаміном С та екстрактом зеленого чаю, нейтралізує вільні радикали, стимулює обмінні процеси та кровообіг. Крім того, активні складові крему помітно освітлюють шкіру та вирівнюють її тон.

Ресторинг-оновлюючий крем містить високу концентрацію активних інгредієнтів, що дозволяє виконувати відразу кілька функцій. Він застосовується при акне, розацеа, себорейному дерматиті, фото і хроностаріння, грубій, нерівній шкірі, що лупиться, порушеннях пігментації, проблемах з нігтями.

Ваші переваги:

Ми цінуємо свою репутацію і дуже зацікавлені, щоб Ви залишилися задоволені покупкою. Якщо у Вас є сумніви, завжди можна замовити набір Holy Land Cosmetics Alpha-Beta & Retinol Rejuvena. Оновлюючий набір-Restoring serum 30 ml+Cream day 50 ml+night cream-50 ml оригінальній упаковці.

Чому купити на розлив вигідно? Економія до 50%, порівняно з оригінальною версією препарату.

Можливість купити мінімальний об'єм та зрозуміти, чи підходить препарат Вам.

Якщо вам потрібна консультація у підборі догляду-до ваших послуг досвідчені косметологи з практичним досвідом у сфері сучасної косметології та медичною освітою. Підбір косметики з урахуванням Ваших особистих уподобань та особливостей шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?