Всі категорії
Додати товар

Набір для обличчя з безсмертником anti-aging

1624 грн
Опис

До його складу входять: екстракт квітів безсмертника, ніацинамід та ретинол.

Крем Anti-Aging, 50 мл
Крем проти старіння шкіри Dr.Clinic надає текстурі шкіри життєву силу, наповненість та молодість. Якщо ви хочете, щоб ваша шкіра була насичена вологою і одночасно живилася, зменшувались зморшки та нерівності шкіри, вам неодмінно варто відкрити для себе цей продукт. Крем підходить для всіх типів шкіри з ознаками старіння.
Сироватка Anti-Aging, 30 мл
Екстракт квітів безсмертника застосовують для догляду за шкірою він регенерує (відновлює) на тканинному рівні. Його дія покращує мікроциркуляцію в шкірі та стимулює вироблення колагену, що допомагає зменшити шкоду від фотоушкоджень, вікових змін та відновити життєву силу шкіри.

Маска Anti-Aging, 12 мл
Як косметичний інгредієнт безсмертник особливо цікавий здатністю покращувати кровообіг.
Протизапальні властивості безсмертника дозволяють вводити його в рецептури кремів для чутливої ​​та проблемної шкіри, якою він приносить полегшення від запалення.

Тонік "Anti-Aging",150 мл
Регенеруючий  антивіковий тонік для очищення надає текстури шкіри життєву силу, наповненість та молодість. Якщо ви хочете, щоб ваша шкіра була насичена вологою і одночасно живилася, зменшувались зморшки та нерівності шкіри, вам неодмінно варто відкрити для себе цей продукт. 
Лагідно очищує шкіру обличчя та шиї від залишків макіяжу та бруду, знімає жирність з обличчя. Підходить для всіх типів шкіри з ознаками старіння.

Гель для вмивання "Anti-Aging", 150 мл
Гель для вмивання проти старіння шкіри Dr.Clinic надає текстурі шкіри життєву силу, наповненість та молодість. Якщо ви хочете, щоб ваша шкіра була насичена вологою і одночасно живилася, зменшувались зморшки та нерівності шкіри, вам неодмінно варто відкрити для себе цей продукт.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vera240987
vera240987
Супер-продавець
Хмельницький
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?