Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Набір. антивікова серія age reversist для обличчя

розпродаж до 25 Травень

2100 грн
Опис

Farmasi Age Reversist
АНТИВІКОВА СЕРІЯ 🔥НЕ МАСКУЄ, А ВИРІШУЄ ПРОБЛЕМУ
для шкіри від 25+ років
для будь-якого типу шкіри

Бореться з глибокими віковими зморшками, інтенсивно зволожує і зміцнює бар'єр шкіри для боротьби із зовнішніми подразниками.

🌟Серія Age Reversist розроблена на основі рослинних екстрактів ламінарії і планктону, регулює водний баланс шкіри обличчя, бореться з глибокими віковими зморшками, інтенсивно зволожує і зміцнює бар'єр шкіри для боротьби із зовнішніми подразниками.

🌟Застосовується при перших ознаках старіння шкіри, для профілактики старіння, збереження молодості шкіри, чіткого овалу обличчя, гарного кольору і сяйва шкіри.

🌟Для активізації синтезу колагену, еластину та інших компонентів, що відповідають за пружність, еластичність, підтягнутість шкіри і овалу обличчя.

🌟Не містить SLES, SLS, барвників, парабенів, парафінів.
🌿 Екстракт морських водоростей (Laminaria Digitata)
Завдяки високій концентрації підтримує рівень вироблення колагену.

🌿 Карагенан натрію
Концентрат захищає шкіру від зневоднення.

🌿 Морський планктон
Захищає шкіру від ультрафіолетового та блакитного світла (HEV- випромінювання) та запобігає проникненню забруднювальних речовин і токсинів.

🌿 Комплекс вітаміну С
Потужний антиоксидант, який освітлює шкіру.

до набору входить:

1. Очищувальний засіб зі скрабуючим ефектом.
М’яко очищає шкіру не травмуючи її завдяки мікрочастинкам. Екстракти водоростей миттєво насичують шкіру мікроелементами та утримують велику кількість вологи завдяки морському колагену. В результаті ваше обличчя позбавляється від відмерлих клітин, пігментних плям і набуває довгоочікуваної еластичності. Після використання скраб дарує шкірі свіжий вигляд та рівний тон.
Інструкція із застосування
Після очищення шкіри нанесіть на кінчики пальців кількість розміром з горошину і нанесіть на все обличчя, крім зони навколо очей і губ. Обережно помасажуйте шкіру круговими рухами і ретельно змийте холодною або теплою водою.

2. Тонік для обличчя.
Дбайливо очищає шкіру від залишків макіяжу та забруднень. Він залишає відчуття шовковистої шкіри завдяки органічній воді гамамелісу, яка допомагає розкрити сяйво шкіри та зменшити пори.
Збагачений високим вмістом мінералів екстракту червоних водоростей та морської води, цей тонік живить шкіру, зволожує та заспокоює її за допомогою органічної води з ромашки. Застосовуйте двічі на день, вранці та ввечері, як другий крок. Перед вживанням збовтати.

3. Зволожуючий крем для обличчя *Spf 15*☀️.
Age Reversist Rich Moisturizer має легку текстуру. Живить та зволожуює шкіру. Ця спеціальна формула зберігає вологу в шкірі протягом дня. Він допомагає шкірі залишатися пружною, зменшуючи кількість тонких ліній і зморшок.
Крем для обличчя Age Reversist розроблений на основі рослинних екстрактів ламінарії та планктону, регулює водний баланс шкіри обличчя, бореться з глибокими віковими зморшками, інтенсивно зволожує та зміцнює бар'єр шкіри для боротьби із зовнішніми подразниками.
Застосовується при перших ознаках в'янення шкіри, для профілактики старіння, збереження молодості шкіри, чіткого овалу обличчя, гарного кольору та сяйва шкіри.
Для активізації синтезу колагену, еластину та інших компонентів, що відповідають за пружність, еластичність, підтягнутість шкіри та овалу обличчя.

4. Крем для шкіри навколо очей.
Крем для шкіри навколо очей Age Reversist Dr. C. Tuna надає особливе освітлення вашій зоні навколо очей завдяки своїм спеціальним інгредієнтам. Він допомагає зволожувати чутливу шкіру навколо очей і боротися з ознаками старіння. Освітлює темні кола, усуває сліди втоми, ефективно розгладжує гусячі лапки, знімає набряки, покращує кровообіг.
Ця формула легка і допомагає розгладити тонкі лінії та зморшки.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
adull40
adull40
Супер-продавець
Українка
91% виконаних замовлень
Була