Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Набор для лица dr dennis gross skincare all physical lightweight wrinkle defense spf30...

800 грн
Опис

Набагато дешевше, ніж окремо, терміни до 11.24-12.24

Очисний гель із кислотами від висипок для обличчя dr dennis gross breakout clearing gel
Для точкового усунення висипок

Вартість у Великобританії 42 фунти (приблизно 2100 грн)

30 мл

Позбудьтеся висипок за допомогою очисного гелю Dr Dennis Gross Breakout Clearing Gel, формули догляду за шкірою, яку можна використовувати двічі на день як точковий лікування. Він дає швидкі результати, допомагаючи зменшити появу плям і почервоніння.

Очисний гель Dr Dennis Gross Breakout Clearing Gel, що містить саліцилову, гліколеву та фітинову кислоти, а також чернашський перець, відлущує шкіру, видаляючи забруднення й забруднення, які можуть призвести до появи прищів і висипань, а також допомагає збалансувати колір обличчя.

Очисний гель Dr Dennis Gross Breakout Clearing Gel також містить ніацинамід, також відомий як вітамін B3, який, як було доведено, допомагає зменшити почервоніння, усунути запалення й мінімізувати появу тонких ліній і зморшок упродовж часу.

КЛЮЧОВІ ПЕРЕВАГИ
Швидкодійне точкове оброблення
Розроблений для боротьби з плямами та висипаннями.
Складається із саліцилової, гліколевої та фіолетової кислот.
Перець Монах допомагає збалансувати колір обличчя
Екстракт зеленого чаю заспокоює шкіру.
Допомагає очистити пори

Покривати всю уражену зону тонким шаром 1-2 рази на день. Оскільки може виникнути надмірне висихання шкіри, почніть з одного застосування на день, потім поступово збільшуйте до двох або трьох разів на день, якщо це необхідно або за вказівкою лікаря. Якщо виникає неприємна сухість або лущення, скоротіть застосування до одного разу на день або через день.

Ця лінія складних космецевтичних засобів, заснована всесвітньо визнаним дерматологом доктором Денісом Гросом, забезпечує результати клінічного рівня, не виходячи з дому

Солнцезащитный крем dr dennis gross skincare all physical lightweight wrinkle defense spf30
30 мл

Вартість повнорозмірного у Великобританії 42 фунти (приблизно 2100 грн), у наявності 30 мл (більш ніж половина повнорозміру)

Безоливний, універсальний сонцезахисний крем, який поєднується з усіма відтінками шкіри та містить оксид цинку й антиоксиданти для безпечного, високоефективного захисту SPF, яка помітно зменшує тонкі лінії та зморшки.

Усуньте видимі ознаки старіння й насолоджуйтеся щоденним невагомим зволоженням за допомогою цього сонцезахисного крему без запашників.
Створена на основі прозорого оксиду цинку та багатих на антиоксиданти толокнянки, обліпихи, брусниці та ферулової кислоти, безпечна для чутливої шкіри та нежирна формула захищає від шкідливих променів UVA і UVB, забруднення та синього світла, що випромінюється екранами телефонів і комп'ютерів, щоб запобігти появі видимих тонких ліній і зморшок.

Використовуйте щодня вранці як завершальний етап догляду за шкірою після зволожувального крему.

Нанесіть на кінчики пальців і вмасуйте в шкіру до повного розчинення.

Рясно нанесіть на обличчя, шию та зону декольте за 15 хвилин до виходу на сонце.

Для повного покриття масажуйте лінію росту волосся, вуха та задню частину шиї. Повторно наносьте що дві години.

Ненанооксид цинку: мінеральний фільтр, який захищає від променів UVA і UVB, пом'якшуючи ефекти синього світла (HEV).
Брусниця: багате джерело вітамінів C і Е, який запобігає й усуває видимі УФ-пошкодження, що викликаються сонцем і синім світлом від пристроїв.
Обліпиха: захищає від пошкодження вільними радикалами через вплив ультрафіолету та усуває видимі ознаки старіння.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize