Всі категорії
Додати товар

Набір для пошкодженого волосся з протеїновий ( шампунь та кондиціонер )esthetic house cp-1

865 грн -5% 825 грн
Опис

Набір для пошкодженого волосся з протеїновий ( шампунь та кондиціонер )Esthetic House CP-1 включає шампунь та кондиціонер, які призначені для інтенсивного живлення і зволоження волосся, покращення його текстури і відновлення природного блиску. Обидва продукти містять комплекс активних інгредієнтів, що сприяють здоров'ю і красі волосся.

Основні особливості набору:

Шампунь 500 мл:

Живлення і зволоження: Шампунь насичує волосся вологою і корисними речовинами, що робить його м'яким, гладким і блискучим.
Захист від пошкоджень: Інгредієнти шампуню допомагають захистити волосся від впливу негативних факторів зовнішнього середовища та термічних пошкоджень.
Очищення: Шампунь дбайливо очищує волосся і шкіру голови від забруднень і зайвого жиру, зберігаючи природний баланс волосся.
Кондиціонер 500 мл:

Зволоження і живлення: Кондиціонер насичує волосся необхідними поживними речовинами і вологою, полегшуючи розчісування і роблячи волосся м'яким і шовковистим.
Відновлення структури: Інгредієнти кондиціонера допомагають відновити пошкоджені ділянки волосся і покращити його текстуру.
Захист від ламкості: Кондиціонер утворює захисний шар на волоссі, запобігаючи ламкості і появі подвійних кінчиків.

Спосіб застосування:
Шампунь: Нанесіть шампунь на вологе волосся, спіньте і масажуйте шкіру голови легкими рухами. Ретельно змийте теплою водою.
Кондиціонер: Після миття шампунем, нанесіть кондиціонер на вологе волосся, особливу увагу звертаючи на пошкоджені ділянки. Розподіліть рівномірно по всій довжині волосся. Залиште на кілька хвилин, потім ретельно змийте водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
mila121111
mila121111
Супер-продавець
86% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?