Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Професійний відновлюючий шампунь та сироватка для пошкодженого волосся l’oréal absolut repair

700 грн
Опис

Відновлюючий шампунь та сироватка для пошкодженого волосся L’Oréal absolut repair

Обʼєм 100 мл

Безсульфатний шампунь для пошкодженого хімічними речовинами, фарбуванням і тепла волосся, який швидко відновлює молекулярну структуру волосся зсередини. Ексклюзивна технологія помітно бореться з пошкодженням за одне використання.

Текстура волосся: пряме, хвилясте, кучеряве
Тип волосся: середнє та густе
Проблеми з волоссям:
- Сухість
- Безпечний колір
- Пошкодження, посічені кінчики та поломки
Ключові переваги:

- Ніжно очищає, не позбавляючи волосся натуральних жирів

- Відновлює силу, еластичність і рухливість

- Відновлює молекулярну структуру волосся зсередини
Виділені інгредієнти:
- 2% Peptides Bonder: запатентований інгредієнт, який відновлює пошкоджене волосся, відновлюючи молекулярну структуру волосся.

- 5 амінокислот: білок, який зміцнює та глибоко живить волосся.
Що ще вам потрібно знати: цей шампунь салонного класу складається з 2% пептидів-бондерів і п’яти амінокислот, щоб забезпечити інтенсивний відновлювальний догляд за пошкодженим волоссям. Його концентрована формула відновлює молекулярну структуру волосся на найглибшому рівні, щоб боротися з пошкодженнями, спричиненими хімічними процедурами, фарбуванням, термічним укладанням або забруднювачами навколишнього середовища. Його можна використовувати щодня та безпечно для фарбованого волосся.

Сироватка L'Oréal Professionnel
Absolut Repair Molecular Rinse-Off Serum for Very Damaged Hair

Натхненна надпотужними сироватками для догляду за шкірою, ця інноваційна сироватка для волосся проникає у волокна, щоб відновити міцність волосся на найглибшому молекулярному рівні. Його концентрована формула містить два відсотки пептидів-бондерів плюс п’ять амінокислот для догляду за надмірно обробленим волоссям, пошкодженим внаслідок хімічної обробки, фарбування, термічної укладки або забруднень навколишнього середовища. Використовуйте під душем як другий крок у процедурі миття після шампуню, нанести на вологе волосся потримати 5 хв та змити , для кращого результату можна пару крапель добавляти в кондиціонер чи маску

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize