Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Набір мініатюр для обличчя з центеллою азіатською mary & may soothing trouble care travel kit

860 грн
Опис

Набір мініатюр для обличчя з центеллою азіатською Mary & May Soothing
Trouble Care Travel Kit (гель для вмивання, тонер, заспокійливий крем,
сироватка, сонцезахисний крем)

Набір косметики з центеллою для догляду та заспокоєння чутливої шкіри- це
збалансований комплекс догляду за шкірою обличчя будь-якого типу, особливо
схильною до чутливості.

До складу набору входить:

- Веганський слабокислотний гель для вмивання Vegan Low pH Hyaluronic Gel to Foam cleanser 30ml. Видаляє забруднення, не сушить і не подразнює шкіру. Гелева текстура, яка формує легку піну.
- Тонер з чайним деревом і кислотами Vegan CICA Tea Tree AHA PHA Toner 30ml. Зволожує без липкості і плівки, заспокоює і знімає запалення, регулює роботу сальних залоз, прискорює загоєння постакне. Містить олію м'яти для свіжості та легкого холодку.
- Сироватка з ніацинамідом і екстрактом айви для освітлення шкіри Niacinamide + Chaenomeles Sinensis Serum 10ml. Надає шкірі яскравості та свіжості, посилює природне сяйво, зменшує жирний блиск. Легка текстура.
- Заспокійливий гелевий крем-гель для чутливої шкіри Sensitive Soothing Gel Blemish Cream 12g. Зволожує і живить шкіру, усуває лущення і подразнення, робить її м'якою та еластичною. Підходить для чутливої шкіри.
- Сонцезахисний крем CICA Soothing Sun Cream SPF50+ PA++++ 12g. Захищає шкіру від шкідливого впливу ультрафіолетових променів, запобігає пігментації та фотостарінню.

Міні-версії продуктів забезпечують зручність під час подорожей і дають змогу
спробувати різні продукти перед купівлею повнорозмірних версій.

В комплекті мішечок для зберігання улюблених баночок.

Спосіб застосування:

- Гель для вмивання. Нанесіть необхідну кількість засобу для очищення й акуратно масажуйте шкіру, щоб очистити її. Змийте теплою водою.
- Тонер для обличчя. Після вмивання нанести тонер на обличчя, уникаючи потрапляння в очі, за допомогою ватного диска або подушечками пальців, легкими рухами, що поплескують, "вбити" тонер у шкіру обличчя.
- Сироватка. Нанести достатню кількість сироватки на очищену й тонізовану шкіру обличчя масажними рухами, рухами, що поплескують, "вбити" засіб у шкіру й дати вбратися.
- Крем-гель. На очищену шкіру обличчя нанести невелику кількість засобу. Легкими рухами помасажувати обличчя, щоб крем швидше вбрався.
- Сонцезахисний крем. Нанести крем на шкіру м'якими, масажними рухами на останньому етапі щоденного догляду.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Для жінок Для чоловіків

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?