Всі категорії
Додати товар

Подарунковий набір, набір для душу, подарунок. скраб для тіла, мило, гель для душу

352 грн
Опис

До складу набору входять:

1️⃣ Гель для душу з екстрактом календули, алое вера та гліцерином, розроблений спеціально для чутливоï шкіри. Органiчний гель для душу нiжно і дбайливо очищає шкiру, даруючи чудове вiдчуття свіжості, м'якості й гладкостi завдяки органічним компонентам, якi входять до складу гелю, засіб є повністю безпечним продуктом, вiдмiнно підходить для всіх типів шкіри, має чудовий аромат. створений на основі рослинних екстрактів. Спосіб застосування: нанести на шкіру нiжно помасажувати акуратними руками до утворення пiни, потім ретельно змити водою. Протипоказання: індивідуальна чутливiсть до компонентів.

2️⃣ Скраб для тіла. Спосіб використання: нанести скраб на чисту зволожену шкiру масажними рухами, змити теплою водою. Застереження: тiльки для зовнiшнього використання Протипоказання: індивiдуальна чутливість до компонентів.

3️⃣ Мило ручної роботи. У склад мила входять фруктові олії та вітаміни. Глибоко живить, зволожує шкiру, сприяє її глибокому очищенню, тонізує, відновлює її м'якість і еластичність. Мило володніє чудовим ароматерапевтичним ефектом. Протипоказання: індивідуальна чутливiсть до компонентів.

Відправка Новою та Укр поштою!

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари