Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Medi-peel eazy filler multi care kit

1350 грн
Опис

Набір для відновлення об'єму та пружності шкіри Medi-Peel Eazy Filler Multi Care Kit

Створений на основі інноваційного комплексу Eazy-Filler, цей набір ефективно усуває проблему нееластичності, повертаючи шкірі колишній, здоровий вигляд.

💜Тонер Medi Peel Filler Eazy Toner делікатно видаляє залишки макіяжу і глибоко очищає пори, водночас відновлюючи кислотно-лужний баланс шкіри.

💜Емульсія Medi Peel Filler Eazy Emulsion являє собою легку текстуру, яка зволожує шкіру і готує її до подальшого догляду.

💜Інноваційна зміцнювальна сироватка для обличчя Medi Peel Filler Eazy Ampoule, що забезпечує підвищення пружності та еластичності шкіри. Потужні активні інгредієнти в складі сироватки забезпечують глибоке зволоження, активізують процеси відновлення і сприяють видимому омолодженню шкіри.

💜Крем Medi Peel Filler Eazy Cream - це спеціалізований зміцнювальний крем для обличчя, розроблений для боротьби з втратою пружності й тонусу шкіри.

У складі:
Аденозин - активний інгредієнт з вираженими протизапальними та антивіковими властивостями.
Гіалуронова кислота - потужний зволожувач, допомагає зволожувати шкіру, забезпечуючи їй пружність і еластичність.
Колаген - основний білок дерми, який забезпечує шкірі пружність і тонус. Його наявність сприяє зниженню появи зморшок і підвищенню еластичності шкіри.
Токоферол (Вітамін Е) - сильний антиоксидант
Ніацинамід (Вітамін B3) - активно покращує зовнішній вигляд шкіри, зменшує почервоніння, забезпечує вирівнювання тонусу шкіри і підтримує рівень вологості.
Пептиди - короткі послідовності амінокислот, які сприяють стимуляції виробництва колагену й еластину в шкірі, допомагаючи в боротьбі з ознаками старіння.
Фактори росту EGF (Epidermal Growth Factor) - біологічно активні пептиди, які стимулюють оновлення і регенерацію шкіри, забезпечуючи пружність і сяйво.

Результат після застосування:
- Відновлення еластичності та пружності шкіри
- Поліпшення тургору шкіри
- Інтенсивне зволоження шкіри
- Зменшення видимості зморшок
- Вирівнювання тонусу шкіри
- Поліпшення стану і зовнішнього вигляду шкіри
- Помітне омолодження та оновлення шкіри
- Повернення природного сяйва шкіри
- Поліпшення текстури шкіри

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
yurkesh235
yurkesh235
Луцьк
45% виконаних замовлень
Була