Всі категорії
Додати товар

Набір мініатюр з пептидами medi-peel peptide 9 aqua essence trial kit

615 грн
Опис

Ідеальний вибір для тих, хто бажає подарувати своїй шкірі високу еластичність і глибоке зволоження.

Цей набір ідеально підходить для дівчат і жінок, які шукають ефективний засіб для догляду за шкірою обличчя, прагнучи зберегти її молодість і свіжість. Особливо рекомендується для тих, хто стикається з проблемами сухості шкіри, її в’яненням і втратою еластичності.

У складі засобів:

Пептид 9 – вдвічі потужніший інгредієнт, який сприяє підвищенню пружності шкіри, роблячи її еластичнішою і молодшою.

9 видів гіалуронової кислоти – забезпечують глибоке зволоження шкіри, проникаючи в її різні шари, що сприяє підтримці оптимального рівня вологості.

Аденозин, борфірин, колаген та еластин – ці компоненти покращують еластичність шкіри, сприяючи її зміцненню та відновленню.

Ектоїн – зміцнює шкірний бар’єр, створюючи захисний шар, який оберігає шкіру від зовнішніх негативних впливів.

Склад набору (засоби у порядку використання):

Peptide 9 Aqua Essence Facial Cleanser (15 мл): Ніжний очищувальний засіб, який ефективно видаляє забруднення, не порушуючи природний баланс шкіри. Пінка дбайливо видаляє надлишок шкірного жиру, забруднення, зменшує жирний блиск, не залишаючи відчуття стягнутості та сухості.

Peptide 9 Aqua Essence Toner (20 мл): Тонізувальний засіб, який заспокоює і зволожує шкіру, готуючи її до подальшого догляду. Спрямований на глибоке зволоження, поліпшення еластичності і тонусу шкіри, також надає тонізуючий і заспокійливий вплив.

Peptide 9 Aqua Essence Lifting Ampoule (15 мл): Ліфтинг-сироватка з антиоксидантною дією в насиченій гелевій текстурі, в основній якій комплекс з 9 пептидів і волюфілін, а також кращі освітлювальні та зміцнюючі компоненти у вигляді глутатіону, ухбіхінону, астаксантину і ніацинаміду, які володіють синергетичною дією ефект ще помітнішим. Додаткові зволожуючі та заспокійливі компоненти підтримують баланс вологи та спокійний стан шкіри, запобігаючи появі сухості та подальшим віковим змінам.

Peptide 9 Volume Tox Cream Pro (15 гр): Крем з пептидами, що сприяє зволоженню, живленню і відновленню шкіри, надаючи їй об’єму і щільності. Омолоджуючий крем з пептидами підвищує пружність і еластичність шкіри, розгладжує і скорочує глибину зморшок, зміцнює овал обличчя, вирівнює рельєф і підтримує оптимальний рівень вологи. Покращує функціонування всіх клітинних систем, захищає шкіру від старіння, відновлює захисний бар’єр і омолоджує.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари