Всі категорії
Додати товар

Подарунковий набір size m the ritual of sakura

1900 грн
Опис

До набору входить: піна для душу 200 мл + пілінг для тіла 125 гр + крем для тіла 100 мл + Свічка 140 гр

Країна виробник: Нідерланди

Rituals Sakura M Подарунковий набір
Святкуйте кожен день як новий початок із цими продуктами на основі неймовірних ароматів вишневого цвіту та рисового молока. Ця подарункова упаковка середнього розміру містить піну для душу, ароматичну свічку, скраб для тіла та крем для тіла. Це ідеальний подарунок, яким можна побалувати себе або здивувати іншого.
Гель для душу - Багата, заспокійлива піна з омолоджуючим і тривалим ароматом для приємного та м'якого очищення. Поєднує ніжний аромат вишневого цвіту та рисового молока.
Крем для тіла - Дивовижно насичений крем для тіла, який поєднує в собі живильне рисове молоко та вишневий цвіт, завдяки якому ваша шкіра стає шовковисто-м’якою на дотик.
Цукровий скраб для тіла - Пробудіть свою шкіру за допомогою нашого цукрового скрабу з 91% натурального походження. Вишневий ексфоліант видаляє сухі клітини шкіри та стимулює оновлення клітин шкіри. Японські олії живлять шкіру, надаючи їй сяючого та здорового сяйва.
Ароматична свічка - Відновіть тіло, розум і душу ніжним квітковим ароматом вишневого цвіту та рисового молока. Свічка діє до 50 годин.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?