Всі категорії
Додати товар

Набір для справжніх чоловіків - все що треба для усунення втоми, відновлення сил.

570 грн
Опис

Набір для справжніх чоловіків - все що треба для усунення втоми, відновлення сил і покращення настрою!
1.Мило бельді 120 грам;
2.Крем-бальзам 40 грамм;
3.Мило з куркумою 110 грам;
4.біло-темно зелена бомбочка 180-грам;
5.біло-блакитна бомбочка 75 грам;
6.антисептичний засіб Грін Гард 100 мл спрей.

1. Рецепту 2000 років! Мило Бельди на оливковій олії з листям евкаліпта, подрібненими до порошкоподібного стану, і ефірним маслом евкаліпта!⠀
Це просто захоплення! М'яке, ніжне, ароматне і неймовірно приємне відчуття на шкірі при нанесенні. Про те, як почувається шкіра після нього, я промовчу ... це не передати словами !Ідеально для сауни і бані. .

2. Крем-бальзам на бджолиному воску рятує і захищає шкіру від багатьох проблем!
Його можно використовувати для шкіри обличчя і тіла, як бальзам для губ і як засіб для швидкого загоєння ранок! Він бистро усуває сухість шкіри і робить її гладкою і пружною.⠀

3. Мило на відварі розмарину з куркумою і розмариновою ефірним маслом! БЕЗ барвників і синтетичних ароматизаторів.

4. Біло- темно зелена бомбочка має теплий терпкий аромат дерева і моху) 🌱🌱🌱Суміш ефірних олій:сандалова,кедрова, ветивера, кипарисова,пачулієва 🍀🍀🍀Ванна з такою бомбочкою знімає нервову напругу, надає розслабляючу дію, зігріває, стимулює статеву активність, активізує імунну систему, сприяє загоєнню опіків і ранок!.

5. Біло-блакитна бомбочка має тонізуючу дію,
пом'якшує шкіру, загоює ранки, запобігає сухості, зігріває, знімає втому і набряки. Аромат (лаванди і цитрусових фруктів) сприяє життєрадісності і позитивному настрою. Дуже органічний, легкий, спокійний,свіжий.
Суміш ефірних олій: лаванди, лимону, олія лайма, грейпфрута

6. Чому наш антисептик - це ідеальний вибір для вас? Натуральний склад + велика область застосування. Етиловий спирт-70%, дистильована вода-28%, гліцерин-1.5%, 0.5% - ефірні масла, апельсин, кедр, ялівець.Захистить від вірусів, мікробів, освіжить повітря, одежу, взуття, салон авто. Ідеальний засіб для миття скла і дзеркал дома, в офісі, в авто. Ідеально для подорожів, пікніків, туристичних походів!

Додаткові характеристики:
Стать: Жіночий
Стать: Чоловічий

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Для жінок Для чоловіків

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?