Всі категорії
Додати товар

Набір для вечірнього релаксу

670 грн
Опис

Набір для вечірнього релаксу 

1. Скраб апельсиновий 100 г; 
2.Свічка в гіпсовому свічнику, соевий віск 40 грам; 
3.Масажна свічка 100 грам; 
4.Біло-жовта бомбочка 180 грам; 
5.Біло-фіолетова бомбочка 180 грам; 

Скраб подарує відчуття оновлення та не тільки шкіри!
Скраб м'яко відлущує і не сушить шкіру! Аромат апельсина підніме настрій і позбавить втоми! Після застосування шкіра ніжна, як шовк!
Склад: цукор, морська сіль, гімалайська сіль, сухе молоко, цедра апельсина, олія виноградної кісточки, ефірна олія апельсина.

Свічка в кашпо із гіпсу ручної роботи має ніжний аромат шоколаду. 3-4 години безперервного горіння і насолоди від живого полум'я.

Масажна свічка - це гармонійне поєднання цілющих властивостей, релаксу і насолоди ..
Масажна свічка являє собою суміш ефірних і рослинних масел, дуже корисних для шкіри і має відмінний косметичний ефект, який видно відразу .. Тому вона є ідеальним засобом для масажних процедур ..
У процесі горіння відбувається танення воску і масел, вони становяться рідкими і повітря наповнюється чарівним ароматом. Вам гарантований не тільки косметичний ефект, але і справжня ароматерапія! ⠀
Температура плавлення масел 40-45 градусів - це оптимально для масажних процедур і виключає ризик опіків.
Як застосовувати: запалити гніт і почекати близько 1-2 хвилин. Згасити свічу, злити трохи теплої масляної суміші на долоню і, м'яко масажуючи, втерти в шкіру. 
Склад свічки: соєвий віск, масло ши, какао, мигдальне масло, жожоба і масло виноградних кісточок. Суміш ефірних олій пачулі, ветівера, жасміна, сандала, иланг-иланга.

Біло-жовта бомбочка, аромат Сходу: пряний, смолистий, теплий, насичений, із солодкими квітковими нотами. Суміш ефірних олій пачулі, ветівера, жасміна, сандала, иланг-иланга. Сприяє відновленню пружності та еластичності шкіри. Відновлює сили при сильній перевтомі та стресі, має загальнозміцнюючу та тонізуючу дію.

Біло-фіолетова бомбочказ чаруючим ароматом квітучої лаванди. Ванна з такою бомбочкою має спазмолітичну, заспокійливу та антидепресантну дію, знімає м'язові спазми; знімає емоційні затискачі, зміцнює нервову систему, розгладжує і освіжає шкіру.

Чашка кави або ароматного чаю, вогонь свічки та приємна музика стане гарним завершенням обряду релаксу. Ви гідні цього!

Бажаємо вам бути здоровими!

Зроблено в Україні руцями з любов'ю
Додаткові характеристики:
Стать: Жіночий
Стать: Чоловічий

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Для жінок Для чоловіків

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?