Всі категорії
Додати товар

Набір зволожувальних засобів lanolips tinted lanolin lip balm spf30 perfect nude...

1030 грн
Опис

У наборі:
Суперзбагачений багатофункціональний бальзам lanolips 101 ointment multi-balm coconutter
Найкращий у світі бальзам для губ — за версією Reddit і The Times UK.

• Володар безлічі нагород • Працьолюбна та потужна багатозадачна людина • Утримує 200% своєї ваги у воді • Вегетаріанська •

Ми взяли нашу знамениту мазь Original 101 і додали до неї кокосову олію та вітамін Е.

Наша культова класична мазь 101, яка використовує надчистий австралійський ланолін, пропонує безпечнішу, ефективну та 100% натуральну альтернативу звичайним бальзамам на нафтовій основі.

Цей суперзбагачений бальзам проникає й утримує вологу, забезпечуючи надзвичайне зволоження дуже сухих і потрісканих губ, ділянок шкіри, кутикули, ліктів і багато чого іншого.

ЛАНОЛИН
Наша суперзірка-герой-інгредієнт із великим серцем. Молекулярна структура ланоліну імітує людські олії, тому ми називаємо його «Зволожувальний крем Nature's Wonder Moisturizer TM».

ВИТАМИН Е
Золотий стандарт антиоксидантів.

КОКОСОВИЙ МАСЛО
Йогоадять як універсальний кондиціонер для шкіри, ми любимо його за його шовковистість і запах свята!

Зігрійте мазь між пальцями або нанесіть безпосередньо на губи та шкіру. Використовуйте щедро.

Зволожувальний крем для губ із ланоліном lanolips tinted lanolin lip balm spf30 perfect nude
Наші культові оригінальні тоновані бальзами увійшли до нашої стартової колекції, і не дарма вони досі входять до бестселерів. Секрет цієї сучасної класичної формули — природна простота, підкріплена високим вмістом ланоліну, який зволожує губи, не прилипаючи та зберігається на кілька годин.

Ми додали необхідну кількість пігменту, щоб дати вам супертерпіння, яке добре проявляється, але не впадає в око. Зробіть їх першими, до чого ви прагнутимете щодня. Той факт, що вони мають глянсовий блиск, є просто додатковим бонусом. Викиньте помаду, це все, що вам коли-небудь знадобиться з цього моменту.

ІДЕАЛЬНИЙ НЮД Perfect Nude — це ідеальна суміш нейтральних і кремових відтінків. Прекрасно поєднується з джинсами. Подумайте про це як про кавовий бальзам для вихідних. Він розподіляється за вашими губами, тому підходить для будь-якого тону шкіри.

ЛАНОЛИН
Наша суперзірка-герой-інгредієнт із великим серцем. Молекулярна структура ланоліну імітує людські олії, тому ми називаємо його «Зволожувальний крем Nature's Wonder Moisturizer TM».

МАСЛО ШИ
Дуже насичений і кремовий, це чудовий кондиціонер для губ.

ВИТАМИН Е
Золотий стандарт антиоксидантів

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?