Всі категорії
Додати товар

Набір для відновлення після пологів palmer's new moms skin recovery set

1750 грн
Опис

Palmer's Cocoa Butter Formula New Moms Skin Recovery Set покликаний відновити
та покращити стан вашої шкіри, особливо в зонах, які змінилися за час
виношування малюка.

У набір входять:< /p>

1. Моделуючий та зміцнюючий лосьйон для тіла - покликаний покращити тургор, зволожити та розгладити шкіру, повернувши її до природного стану пружності та еластичності. До складу лосьйону входять колаген та еластин, олія ши, олія какао, вітамін Е, коензим Q10 та екстракт женьшеню. Підходить для всіх типів шкіри. Допомагає вирівняти і позбавити в'ялості як після вагітності, так і при втраті ваги
2. Активно зволожуюча олія для тіла - легка, невагома олія для тіла активно бореться з розтяжками, сухістю, подразненнями, нерівностями, шрамами та іншими ушкодженнями. Результат ви точно помітите за 8 тижнів, що було підтверджено досвідченим шляхом. Реальний ефект забезпечується завдяки ретельно збалансованому складу. До нього увійшли суміш рослинних олій, включаючи масло какао та арганова олія, і унікальний компекс Cetesomate-E Complex. Для максимального результату необхідно використовувати 3 рази на день - локально або для всього тіла. . Головними активними компонентами крему є: колаген, еластин, арганова олія, олія мигдалю та екстракт центели азіатської. 98% жінок, які використовують крем протягом 8 тижнів, відзначили його ефективність і реальний результат. Необхідно використовувати 2 рази на день.
3. Поживне крем-масло для грудей - заспокійливий та відновлюючий засіб, що перешкоджає появі тріщин на сосках у період годування малюка. Ефективність забезпечується завдяки поєднанню олії какао та пантенолу. Наносити масло слід кожного разу після годування та обов'язково видаляти залишки перед наступним годуванням.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари