Всі категорії
Додати товар

Люкс diptyque франція ніша ексклюзив tam dao набір з 7 одиниць для quatar унісекс

1145 грн
Опис

❤️ Ексклюзивний лімітований набір для бізнес-класу Quatar від люксового нішевого французького бренду Diptyque.
🩷 У наборі:
✅ 1). Туалетна вода Tam Dao 10 мл. Флакон герметично запаяний заводською захисною плівкою. Із коробкою. На коробці є батч-код. Tam Dao Diptyque – це аромат для чоловіків та жінок. Стать: унісекс. Класифікація: нішева.
Тип аромату: квіткові, дерев'яні, мускусні. Початкова нота: Італійський кипарис, Мірт, Троянда. Ноти серця: білий кедр, сандалове дерево. Кінцеві ноти: Амбра, Білий мускус, Палісандр, Спеції.
Відмінні відгуки 👌.
✅ 2). Крем для обличчя 20 мл. Герметично запаяний заводською захисною пломбою. Батч-код на спайці. Дуже приємний аромат відчутний навіть через пломбу. Шикарний натуральний склад, включаючи олії (на фото).
✅ 3). Свіжий лосьйон для тіла 30 мл. Герметично запаяний заводською захисною пломбою. Батч-код на спайці. Дуже приємний аромат відчутний навіть через пломбу. Шикарний натуральний склад, включаючи олії (на фото).
✅ 4). Поживний бальзам для губ 5 мл. Збоку захисна пломба – наклейка. Батч-код на спайці. Дуже приємний аромат відчутний навіть через пломбу. Шикарний натуральний склад, включаючи олії (на фото).
✅ 5). Якісна м'яка маска пов'язка на очі для сну. Всередині ніжна бархатиста тканина. Гумка із затискачем, що регулює обʼєм. Зручний та продуманий дизайн.
✅ 6). Ніжні та приємні на дотик якісні шкарпетки (з паперовою пломбою).
✅ 7). Якісні шумоподавлюючі беруші для сну (запечатані).
❤️ Аромат, що випромінюють засоби у косметичці, чудовий 😍.
✅ Виробництво Франція.
✅ Набір куплений у Великій Британії.
✅ Ексклюзивний лімітований випуск для пасажирів бізнес-класу Quatar.
✅ Набір повністю новий, всі засоби запечатані. Мʼяка паперова коробка трошки примʼята при перевезенні.
✅ На ебей поодинокі пропозиції в районі 40-50 доларів плюс вартість доставки в Україну.
👋 Дивіться інші мої оголошення та підписуйтесь на сторінку, я ❗️щодня ❗️ її оновлюю новою якісною європейською та американською косметикою, рідкісною та колекційною парфумерією, оригінальними брендовими аксесуарами та різними незвичайними та вінтажними «штучками».
👉 Тільки і виключно оригінал, куплений мною в ЄС, у дьюті-фрі, або у надійних та роками перевірених постачальників з Англії та Німеччини.
👉 Завжди із задоволенням відповім на всі питання, проконсультую та допоможу підібрати потрібний товар на подарунок або для себе :-)

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?