Всі категорії
Додати товар

Набір для обличчя the inkey list oat cleansing balm the inkey list polyglutamic acid

504 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

720 грн
Опис

Набагато дешевший, ніж окремо

Очисний бальзам для обличчя the inkey list oat cleansing balm
50 мл

Новинка бренда THE INKEY LIST, засіб 2 в 1: бальзам для вмивання та маска. Очисний бальзам із вівсяною олією і колоїдним вівсом у складі, який не тільки очищає шкіру, але також глибоко її зволожує й живить. Може використовуватися як поживна маска, для сухої, подразненої, запаленої та чутливої шкіри.

Надзвичайно ніжний, але водночас ефективний, цей очисний бальзам із додаванням 3% вівсяної олії та колоїдного вівсяного борошна чудово підтримує рівень вологості, допомагає розгладити дрібну сіточку зморщок, викликаних сухістю шкіри. Колоїдний вівсяний порошок зменшує почервоніння й подразнення, поступово очищає шкіру від чорних цяток.

У косметиці на основі вівса містяться специфічні компоненти, які є тільки в оусі:

це avenanthramides, які мають доведений протизапальний і протисвербіжний ефект;
плюс овес містить бета-глюкан у високій концентрації, які підвищують еластичність шкіри, загоюють, знімають подразнення, зволожують і пом'якшують;
крім того, овес багатий на мінерали та мікроелементи, вітаміни групи B, які важливі для відновлення шкірного бар'єра.
The Inkey List Oat Cleansing Balm — дуже м'який засіб, тому підійде для нормальної, сухої й навіть для найчутливішої шкіри.

Бальзам можна використовувати як поживну маску для обличчя — досить нанести на 10 хвилин, після чого змити. Шкіра після змивання м'якша, ніжна, шовковиста на дотик, дуже добре зволожена, без почервоніння, з ідеальним рівним тоном.

Спосіб застосування
Нанесіть на вологу шкіру, ніжно помасажуйте та змийте.
Ви також можете застосовувати бальзам як поживну маску для обличчя, залишивши її працювати на чистій шкірі впродовж 10 хвилин, після чого змити.

Сонцезахисний засіб із поліглутаміновою кислотою the inkey list polyglutamic acid
Що це таке: сонцезахисний крем для обличчя широкого спектра SPF 30 із захистом від UVA і UVB. Насичений поліглутаміновою кислотою і скваланом для захищеної, зволоженої шкіри.

Тип шкіри: нормальна, суха, комбінована та жирна.

Проблеми догляду за шкірою: сухість

Рецептура: Легкий крем.

СПФ: 30

Виділені інгредієнти:

- Широкий спектр SPF 30: фільтри UVA і UVB допомагають захистити шкіру від впливу сонячних променів.

- Поліглутамінова кислота: потужно зволожує поверхню шкіри та утримує вологу.

- Сквалан: допомагає зволожувати, заспокоювати й захищати шкіру.

Позначення інгредієнтів: він також веганський, не піддаєтьсяажному зверненню та постачається в пакованні, придатному для вторинного перероблення.

Що ще вам потрібно знати: захищати, ґрунтувати та зволожувати. Клінічно доведено, що цей нежирний сонцезахисний крем для обличчя забезпечує миттєве зволоження. Він захищає, живить і зволожує шкіру. Ультракомфортна кремова формула, розроблена для всіх відтінків шкіри, створює непомітний вологий відтінок, не залишаючи білого відтінку.

Результати дослідження:

КЛІНІЧНО ДОКАЗАННЯ, ЩО ОНО ОБЕСПОЧИНУЄ МГНОВЕННЕ ЗУМІРНЕННЯ * * 97% КОЛІРЬ, ЩО ЦЕ ВИГЛЯДИТЬ НЕВІДІМ НА ТОНІ ІХ ГОЖИ* 89% СОГЛАСНИ, ЩО ЦЕ СМАКУЄ І РІВЧУ ОСНОВАННЯ ДЛЯ МАКІЯ *На основі 2-тижневого незалежного споживчого дослідження за участю 66 осіб/**На основі незалежного клінічного дослідження за участю 10 осіб.

Це сонцезахисний крем мінеральний чи хімічний? У цьому сонцезахисному кремі використовуються тільки хімічні фільтри, що забезпечують захист широкого спектра від променів UVA і UVB. У цьому виробі немає мінеральних фільтрів.

Скільки мені треба використовувати? Для обличчя та шиї ми рекомендуємо спочатку нанести продукт на 3 пальці, щоб отримати потрібну кількість (це приблизно 3/4 чайної ложки). SPF треба наносити повторно що 2 години; або частіше після купання, потовиділення або витирання рушником.

Чи підходить він для всіх тонів шкіри? Так, наш Dewy SPF 30 з поліглутаміновою кислотою (PGA) має прозорий, вологий відтінок. Під час нашого тестування 97% респондентів погодилися, що він непомітний на їхньому кольорі шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари