Всі категорії
Додати товар

Набір косметики для догляду за обличчям з муцином равлика bioaqua snail moistrurizing...

1260 грн
Опис

Красивий, стильний, якісний набір доглядової косметики BIOAQUA SNAIL
moistrurizing comfort не залишить байдужою жодну жінку чи дівчину! Повний
щоденний комплекс догляду за обличчям та шиєю!

У набір входить:

1. Очищувальний засіб для обличчя 100 мл - пінка, що очищує обличчя, з легкою і прозорою текстурою, приємна на дотик, м'яко очищає обличчя від забруднення та надлишків шкірного жиру. Нанести на вологу шкіру, створити піну, деякий час помасувати обличчя, змити водою.
2. Зволожуючий тонік Zhichun Snail 130 мл - зволожує шкіру, утримує вологу, допомагає покращити суху та пошкоджену шкіру. Застосування: після очищення нанести необхідну кількість засобу, рівномірно розподілити по обличчю та шиї, акуратно помасажувати до повного вбирання.
3. Зволожуючий та заспокійливий лосьйон Yizhichun Snail 100ml - покращує стан сухої шкіри, зволожує, роблячи її ніжною, гладкою та еластичною.
4. Крем для обличчя з муцином равлика Yi Zhi Rong 50 ml - заповнює вологу, допомагаючи шкірі впоратися з сухістю та зневодненням.
5. Омолоджуючий і зволожуючий крем навколо очей Yizhichun Snail 20 g - знімає набряки, темні кола під очима, розгладжує дрібні мімічні зморшки, надає свіжості.
6. BB Cream з муцином равлики, 40 гр - натуральний консилер, допомагає приховати недоліки шкіри, освіжає та контролює вологу, має лікувальний ефект. Легко наноситься, надає макіяжу шовковистості, вологості та прозорості. Дозволяє легко створити природний, свіжий та красивий макіяж у стилі нюд.

ЗАХОДИ ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Перед використанням будь-якого нового продукту
рекомендується спробувати його на шкірі за вухом. Якщо з'явився дискомфорт або
реакція шкіри, користуватися засобами не рекомендується.

Габарити упаковки: 32*22*8см. Вага 1,6кг

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари