Всі категорії
Додати товар

Подарунковий набір victoria's secret bombshell

2750 грн
Опис

Bombshell від Victoria's Secret – парфуми, що розкривають внутрішню вибухову енергію кожної жінки. Впевнений і сміливий, цей аромат став справжнім хітом в Америці, що завоював мільйони сердець. Вони є іскристим поєднанням свіжозрізаних півоній та полуденного сонця. Bombshell – це аромат, який ніколи не залишить вас непоміченою. Свіжий фруктово-квітковий букет створює неповторну ауру елегантності та розкоші. Він надає впевненості, дарує відчуття свята та підкреслює вашу індивідуальність.
💕Найвідоміший і найпопулярніший аромат від бренду Victoria's Secret - Bombshell 😍 Аромат Номер 1 в Америці 🇺🇸Оригінал з США. 💕Це неймовірна суміш свіжозрізаних півоній і післяполудневого сонця. Цитрусові ноти і бразильська пурпурова маракуйя починаються як бомба з яскравим екзотичним блиском. Серце аромату розкривається фірмовими квітковими нотами Bombshell: чистими пелюстками шангрі-ла-півонії з Тибету. Мадагаскарська ванільна орхідея додає кремово-солодкий елемент. Але саме італійська сонячна сосна надає Bombshell неповторний ароматний відтінок. Нота вловлюється в той момент, коли лігурійська сосна зігрівається послеполуденным сонцем. Eau de Parfum - найбільш концентрована і чиста версія аромату.

У набір входить:
Парфуми Bombshell - 50 мл - 2200 грн
Парфумований гель для душу Bombshell - 200 мл - 550 грн
Ціна - 2750 грн.
Брендовий пакет +30 грн

Особливості продукту
Тип аромату: фруктовий, квітковий
Ноти: фіолетова маракуя, півонія Шангрі-Ла, ванільна орхідея
країна-виробник: США
✅У наявності дуже багато товару Вікторія Сикрет, BBW, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Zara - звертайтесь і я Вам все покажу та пораджу найкраще. Також є багато подарункових коробок та пакетиків в разних розмірах та варіантах 🛍🛍🛍
‼️ Будь ласка, задавайте питання через кнопку "Задати питання" та уточнюйте наявність ПЕРЕД ОПЛАТОЮ ЗАМОВЛЕННЯ!
Оплата на вибір:
- Передплата на картку Приват (без комісії Privat-24), Монобанк.
- післяплатою (оплата при отриманні) Новою поштою (20 грн і 2% від суми) з передоплатою на картку за пересилання в обидва кінці.
Бронь товару в очікуванні оплати протягом доби з моменту надання реквізитів, якщо не обумовлено інше.
Відправлення після оплати, у той же день, якщо оплата надійшла до 16.00 та наступного робочого дня при оплаті пізніше за цей час.
Відправка за рахунок покупця за тарифами перевізників:
-Нова Пошта
-Укрпошта
При замовленні можете вказувати побажання щодо страховки, за умовчанням страхую на мінімалку (якщо це не впливає на вартість доставки) або відправляю без страховки
Щодо оригінальності товару та його упаковки: Усі вироби, які я продаю, приїхали із США або Європи. Викупляю лише на офіційному сайті, тож можливість підробки виключена повністю. Упаковка оригінальна, найчастіше це прозорий пакет із маркуванням. Всі питання щодо упаковки, країни-виробника, наявності/відсутності етикеток задаються до купівлі.
⁉️Обмін/повернення
Обміну та повернення немає. Будь ласка, робіть вибір обдумано.
Дякую за вашу увагу.
Завжди раді покупцям.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Чорний
Особливості:
Прозорий
Особливості:
Набір
Продавець
3371ss
3371ss
Супер-продавець
Київ
95% виконаних замовлень
Була

Схожі товари