Всі категорії
Додати товар

Омолоджуючий та зволожуючий крем perricone md high potency classics face finishing &...

1900 грн -64% 690 грн
Опис

🌹Омолоджуючий та зволожуючий крем для обличчя (15ml) - Perricone MD High Potency Classics Face Finishing & Firming Moisturizer з ароматом троянди⚘️
👍🏻Термін по 10/2025

Шовковиста текстура крему збагачена унікальними запатентованими компонентами, створеними доктором Перріконом.💯 Миттєво розгладжує, зволожує та живить шкіру, покращує тон. Зберігає молодість, робить шкіру свіжою, рівною та сяючою.
▪️Захищає від агресивних зовнішніх впливів.
▪️Являється чудовою базою під макіяж, продовжує його стійкість.
▪️ Після застосування основи на шкірі залишається ніжний аромат троянди.
▪️Підійде для нормальної, сухої та зневодненої шкіри.

- інтенсивне зволоження та підтяжка шкіри обличчя та шиї, сприяє активації молодості епідермісу;
- розроблений з високою концентрацією активних інгредієнтів, допомагає зміцнити структуру шкіри, зменшити видимість зморшок та покращити її еластичність;
- уже після тижня використання ви побачите видимі результати і зміни у вигляді обличчя.

Активні інгредієнти:
🔷️DMAE - забезпечує миттєве зміцнення шкіри, помітно знижує провисання шкіри з часом. Диметиламіноетанол - це потужна протизапальна речовина, діє як стабілізатор клітинної мембрани і є необхідною для процесу зміцнення мускулатури. Допомагає запобігати та коригувати втрату шкірою еластичності. Запатентований Dr. Perricone.

🔷️Вітамін Е - гідратуючий, репаративний антиоксидант, виявлений в мигдалі та авокадо, помітно зменшує рубці і робить пошкоджену з часом шкіру рівною і бархатистою. Унікальна хімічна структура дозволяє Вітаміну Е розсіюватися на поверхні шкіри, надаючи тривалу дію.

🔷️Олія насіння кукуї – гідратує без жирного чи важкого відчуття. Легко вбирається у поверхню шкіри, використовується протягом століть на Гаваях для боротьби із сухою, чутливою шкірою.

🚚Відправлю Новою Поштою в день замовлення, безпечна оплата, накладений платіж по частковій передплаті

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?