Всі категорії
Додати товар

Акція якісна і ефективна сироватка для росту і зміцнення вій і брів франція long...

570 грн
Опис

Виробництво Франції. Сироватка пройшла європейську сертифікацію. Безпечна для очей і при цьому дієва! Результат отримала кожна, хто користувався!
Після покупки обовязково нагадайте, щоб я вам розповіла як користуватись.
В оголошенні реальні фото реальних людей.
В анотації вказано що сироватка для вій. Але дівчата є дівчата, пробували роститище і брівки. Ділились гарнии результатами.

Покращена формула сироватки стимулює природний ріст вій, а також зміцнює їх від коренів, вії стають довгими і сильними. Препарат також запобігає їх випадінню. Компоненти сироватки проникають у цибулини вій і діють на них зсередини. Викликають їх збільшення, впливають на товщину та колір. MAGIC LONG EYELASH створює бар´єр захисту уздовж відростаючих вій, що перешкоджає їх випадінню.

Унікальність і ефективність продукту, які ми можемо спостерігати вже за 15 днів регулярного застосування, гарантує комплекс речовин із взаємодоповнюючою дією:
інноваційна формула 12 in 1 - 12 спеціально відібраних активних інгредієнтів; безпечна формула, підтверджена дослідженнями; вії укріплені, густі і довгі.
Тривалість життя вій становить близько 3-6 місяців, після чого волоски випадають. Фаза росту вій припадає лише на перші 30 днів, після неї настає так звана стаціонарна фаза, під час якої вії не піддаються подальшому збільшенню. 30 днів - це занадто мало, щоб вії стали довгими і густими. Спеціально підібрані компоненти впливають як на фазу зростання, збільшуючи кількість і довжину вій, так і на стаціонарну фазу, подовжуючи термін життя вій.

АКТИВНІ ІНГРЕДІЄНТИ:
1 СТИМУЛЯТОР РОСТУ ВІЙ
Надзвичайно ефективний інгредієнт, який стимулює зростання вій. Впливає на довжину і товщину вій, збільшує їх кількість, зміцнює волоски і робить колір більш насиченим.
2 WIDELASH
Це сучасний комплекс двох активних інгредієнтів biotinoly та tripeptide-1, який зміцнює тканини і волосяні фолікули вій, а також провітамін b5, який ефективно відновлює структуру волосини, робить вії довшими, густішими і сильнішими.
3 BIOMIMETIC PEPTIDES
Інгредієнт, що сприяє зростанню і збільшенню густоти вій. Біоміметичні пептиди регулюють синтез білків Ki-67, проколагену I типу, AP-1 і SIRT6 в клітинних культурах фібробластів людини. Вони сприяють активації процесів регенерації і ініціювання механізмів, що запобігають старінню. Ефективність комплексу біоміметичних пептидів відбивається на підвищенні щільності розташування колагенових волокон в дермі і збільшення розмірів волокон вже за 2 тижні.
4 АЛАНТОЇН
Компонент рослинного походження, відомий нам своїми лікуючими, заспокійливими і пом´якшувальними властивостями. Розгладжує і зволожує вії. Стимулює поділ і ріст клітин, завдяки чому ефективно регенерує шкіру.
5 БІОТІН
Вітамін H, вітамін з групи B; активний компонент, який зміцнює структуру і запобігає ламкості вій. Вітамін краси
6 КОМПЛЕКС ВІТАМІНІВ A, E, F, P, B6
Проникають в волокна волосків, покращують їх структуру і роблять вії більш сильними, еластичними і блискучими.
7 Вітамін Е (токоферол) надійно захищає від негативної дії вільних радикалів, запобігає процесам старіння в організмі.
8 Вітамін А стимулює оновлення клітин, сповільнює процеси старіння, робить вії м´якішими і шовковистими.
9 Вітамін F відновлює ліпідний шар, прискорює регенерацію, попереджає розвиток алергії. Заспокоює запальні процеси, а також регулює обмінні.
10 ПАНТЕНОЛ
11 Провітамін В5. Оптимально зволожує, регенерує і розгладжує поверхню шкіри, проникаючи в найглибші шари. Стимулює ріст і регенеруючі процеси клітини. Добре переноситься шкріою, не токсичний, не дратує і не викликає алергії, а також покращує ліпідний бар´єр епідермісу. Зволожує і розгладжує поверхню вій.
12 ПРОТЕЇНИ ШОВКУ
Зволожують і розгладжують вії, а також захищають їх від механічних пошкоджень.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Гіпоалергенна Дерматокосметика Нішева Професійна Елітна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Зволоження

Схожі товари