Всі категорії
Додати товар

Рідкий лазер для депіляції 50 мл

675 грн

розпродаж до 25 Травень

554 грн
Опис

Основні
Виробник

ТОВ «Кристал Лаб»
Застосування засобу

Для депіляції
Тип засобу для депіляції Цукрова паста
Тип волосся Усі типи волосся
Тип шкіри

Усі типи шкіри
Сфера застосування

Ноги Руки Пахви Зона бікіні
Призначення і результат

Видалення волосся уповільнення росту волосся
Класифікація косметичного засобу

Професійна
Стать

Унісекс
Гіпоалергенно

Да
Паковання засобу Тюбик
Кількість в пачці 1 (шт.)
Вага 50.0 (г)
Опис

Не можете підібрати ефективний засіб для видалення небажаних волосин на тілі? Гоління викликає найсильніше подразнення, а після воскової депіляції починається моторошна алергія? Спробуйте Рідкий лазер для депіляції. Цей інноваційний засіб має делікатний склад і приємну текстуру, тому підходить навіть для гіперчутливої ніжної шкіри. Використовувати продукт дуже просто, а результат, який можна порівняти з ефектом лазерної депіляції в салоні преміумкласу, збережеться надовго.

У чому секрет ефективності крему для депіляції Liquid Laser?
Асортимент засобів для видалення небажаної рослинності такий багатий, що очі розбігаються, варто тільки підійти до стелажів із цими продуктами в магазині або аптеці. Однак не все широко розрекламовані пінки та крему для депіляції однаково ефективні та безпечні. Використання деяких засобів призводить до малоприємних наслідків, оскільки в їхньому складі є хімічні запашники, барвники й агресивні компоненти. Під час створення унікальної формули Рідкого лазера для депіляції виробники врахували рекомендації дерматологів і побажання споживачів. Його інгредієнтами стали абсолютно нешкідливі речовини:

Запатентований комплекс Pearl Pink. Активний інгредієнт, що діє цілеспрямовано на кожну волосинку. Проникає у волосяну цибулину та припиняє ріст волосся.
Екстракт морської водорості ламінарії та мікрочастинки діатоміту. Забезпечують делікатний охолоджувальний ефект, що блокує термічну дію крему, виключає можливе подразнення.
Натуральні олії амаранту та виноградної кісточки. Забезпечують повноцінний догляд за шкірою, зволожують, живлять, заспокоюють.
Д-пантенол. Стимулює процеси відновлення шкіри та дарує доглянутий здоровий вигляд.
Завдяки ідеально підібраному поєднанню компонентів процес депіляції проходить абсолютно безболісно, не викликає жодного дискомфорту та дає чудовий результат.

Як працює крем для депіляції Рідкий лазер?
Ефективний і водночас делікатний засіб призначений для видалення небажаних волосків у зоні пахв і бікіні, на руках і ногах. Крем не тільки «стирає» зайву рослинність, але й надає легкий пілінг-ефект, що робить шкіру гладкою і доглянутою, водночас не травмує її й не призводить до появи врослих волосинок, які згодом можуть викликати серйозне запалення.

У чому ж полягає принцип дії інноваційного продукту?
Коли ви наносите засіб для депіляції Рідкий лазер на зони шкіри з небажаною рослинністю, його компоненти розкривають пори та заповнюють їх.
Проникаючи в глибокі шари шкіри, засіб чинить розм'якшувальну дію на волосяні фолікули, що сприяє виштовхуванню волосків назовні.
Ви видаляєте «виброшені на поверхню» волоски.
Зріст небажаного волосся припиняється.
Результат зберігається набагато довше, ніж після гоління або застосування звичних засобів для депіляції.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
svetapribula
AngelShop
Харків
22% виконаних замовлень
Був

Схожі товари