Всі категорії
Додати товар

Ліфтинг-масажер для шиї та обличчя face lifter

260 грн
Опис

Багатофункціональний масажер для очищення, догляду та зволоження шкіри обличчя та шиї. Поєднує в собі термомасаж, мікрострумову, LED та іонотерапію. Регулярне застосування цього масажера дасть змогу позбутися дрібних зморщок, мішків під очима, а також вирівняти колір обличчя та підвищити еластичність шкіри. За впевненістю виробника, використання цього апарата вдома лише 5 хвилин на день здатне замінити салонний догляд.

Має ергономічну форму, завдяки чому прекрасно лягає в руці. А зроблена головка під кутом 160° чудово переміщається обличчям і шиї. Керується єдиною кнопкою на корпусі: тривале натискання — вмикання/вимкнення, швидке натискання — зміна режимів.

Позитивно та негативно заряджені іони ефективно очищають шкіру від забруднень, доставляють косметичні засоби глибоко в шкіру, а також сприяють кращому засвоєнню поживних елементів, прискорюють обмін речовин, розгладжують неглибокі зморшки, повертають шкірі здоровий вигляд і сяйво.

Перед використанням необхідно очистити та зволожити оброблювану ділянку шкіри за допомогою рідини, зволожувального крему або гелю.

Особливості:
Очищає бруд у глибоких порах і сприяє їх звуженню. Знебарвлює кольорові плями, видаляє прищі, а також розв'язує проблему темного кольору та тьмяності шкіри.
Сприяє поглинанню засобів для догляду за шкірою, зміцнює активність шкіри та реалізує ефекти омолодження шкіри, вибілювання та усунення зморщок.
Електроміостимуляція повертає м'язам пружність і пружність, приводить їх у тонус.
Процедуру можна порівняти з фітнес-тренуванням, тільки водночас вам не потрібно напружуватися. Апарат усе зробить за вас!
Мікротоки проникають у глибину шкіри, м'язовий шар, м'язи обличчя зміцнюються, приходять у тонус.
Стимулюють регенерацію колагену, пришвидшується кровотік і відтік лімфи, поліпшується метаболізм.
Підтягується овал обличчя, зменшуються глибокі злами, лінія молодості стає виразнішою та чіткішою.
Термомасаж сприяє кровообігу шкіри, знімає стягнення й еластичність шкіри, а також зберігає шкіру в найкращому стані впродовж тривалого часу, щоб відновити блиск і активність шкіри.
Усі три режими працюють із функцією вібрації на 7000 об/хв, вона вмикається автоматично під час контакту зі шкірою.
Масажер має 1 рівень потужності. Вмикається натисканням і утримуванням кнопки вмикання, цією ж кнопкою перемикаються режими.

Характеристики:
Потужність: 2.5 Вт
Режим очікування після 4 хвилин і автоматичне вимкнення через ще 1 хвилину бездіяльності
Живлення: від вбудованого акумулятора 500 мА·год, заряджання через MicroUSB (кабель у комплекті)
Час повного заряджання: 2 години
Матеріал: ударостійкий пластик
Розмір: 12*9*4 см
Вага: 105 г

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize