Всі категорії
Додати товар

Набір для депіляції 4в1

359 грн
Опис

У набір воходит:

1. дві касети воску 2 ШТ
2. смужки для депіляції 100 ШТ
3. воскоплав касетний 1 ШТ

- Спочатку картридж необхідно помістити в воскоплав (якщо він новий, то не забудьте зняти з нього захисну плівку), і включити прилад в мережу.
- Приблизно 20-25 хвилин пристрій буде нагрівати віск, після чого його потрібно відключити від мережі, і, протерши ноги сухим рушником (якщо треба, то ще й посипати присипкою), можна приступати до нанесення воску. Обпектися гарячим воском досить складно, адже для цього воскоплав потрібно тримати включеним близько години.

Важливо! Обов'язково приберіть з шкіри всю вологу, інакше ви не досягнете
максимального ефекту від процедури.

- Тепер можна перевертати прилад догори ногами, щоб віск стек до голівки (вистачить і 3 секунд) і провести на шкірі (краще починати з ікри) смужку довжиною 10 см. Нанесення воску виконується по зростанню волосся. Воскоплав повинен постійно знаходитися в строго вертикальному положенні, інакше що витекла з нього віск все навколо забруднимо.
- Зверху на вже нанесений віск слід приклеїти смужку для епіляції (по росту волосся), залишивши знизу близько 1 см і ще раз провести по ній рукою, щоб вона щільніше прилипла до шкіри.
- Почекавши хвилину, візьміть смужку за залишений нижній край і різко смикніть в напрямку проти росту волосся, причому важливо тягнути не вгору, а вздовж шкірного покриву. Якщо ж залишилися волоски, то видалити їх можна цією ж смужкою. Також вона підійде і в тому випадку, якщо по краях залишився віск.
- Очистивши від волосяного покриву одне місце, можна наносити віск (таким же способом) на іншу ділянку шкіри. Ту саму смужку для епіляції ви можете використовувати кілька разів, поки шар воску на ній не досягне 2-3 мм і вона не стане гірше віддирати. Якщо віск у картриджі охолоне, його знову розігрівають у воскоплаве і спокійно продовжують процедуру.
- На завершення шкіру необхідно протерти олією (це допоможе видалити залишки воску) і протягом 8 годин бажано не мочити оброблений ділянку водою, щоб не було роздратування.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?