Всі категорії
Додати товар

Панночка цукрова паста з ароматом лісових ягід, 250 г

40 грн
Опис

Вага - 250

Паста є універсальною за характеристиками щільності, призначена для видалення всіх типів волосяних покривів довжиною від 2-8 мм Паста використовується для цукрової депіляції на всіх ділянках тіла з підвищеною вологістю, в області бікіні, пахвових западинах, на великих ділянках шкіри спини, животі, ногах, а також при видаленні небажаних волосся на обличчі (брови, вусики). Після проведення процедури шугарінга відсутній ефект дегідратації шкіри. Цукрова депіляція в процесі проведення сприяє делікатного і м'якому поверхневому пілінгу шкіри, видаляє відмерлі рогові клітини епідермісу, а також сприяє подальшому зменшенню діаметра і кількості волосків.

Цукрова депіляція в процесі проведення сприяє делікатного і м'якому поверхневому пілінгу шкіри, видаляє відмерлі рогові клітини епідермісу, а також сприяє подальшому зменшенню діаметра і кількості волосків. Цукрова паста універсальної щільності рекомендується використовувати майстрам з прохолодними або теплими руками.

Застосування:

Підігрійте баночку пасти для шугарінгу до температури 38 градусів.
Ви можете зробити це, використовуючи водяну баню (3 хвилини) або мікрохвильову піч (40 сек)
Звертаємо Вашу увагу, що Ви можете підігрівати баночку з пастою необмежену кількість разів. Паста від цього не зіпсується. Не допускайте перегріву пасти понад 45 градусів.
Почніть роботу з ніг. Ця зона менш чутлива і навіть якщо спочатку Ви робитимете помилки, Ваша шкіра не постраждає.
За допомогою шпателя дістаньте зі баночки невелику кількість підігрітої пасти.
Шпателем нанесіть пасту ПРОТИ росту волосся повільним та плавним рухом. Шар пасти повинен бути тонким, так Ви не тільки знизите витрату пасти, але й досягнете максимальної ефективності процедури.
Візьміть смужку для епіляції, ретельно та рівномірно приклейте її на нанесену пасту у напрямку росту волосся.
Увага! Не забудьте залишити край смужки вільним, не приклеєним до пасти, таким чином відрив смужки буде максимально зручним.
Вільною рукою натягніть шкіру проти росту волосся, а робочою рукою різко відірвіть смужку в напрямку за ростом волосся. Відірвану смужку приклейте на сусідню ділянку шкіри, там, де залишилася цукрова паста.
Смужку для епіляції можна використовувати 2-3 рази, після чого візьміть нову смужку.
Далі продовжуйте роботу на інших ділянках як описано вище.
Склад:
екстракт лісових ягід, фруктоза, сахароза, вода

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 250мл