Всі категорії
Додати товар

Віск плівковий у гранулах для депіляції hard wax beans

95 грн
Опис

Віск плівковий у гранулах для депіляції HARD WAX BEANS
Колір в асортименті

Ціна 100 г - 95 грн
Ціна 300 г - 195 грн

Віск у гранулах призначений для чутливої ​​шкіри. Віск чудово видаляє волосся в зоні бікіні, пахв та обличчя. Цей віск приємний і м'який, насичує шкіру, зволожує та заспокоює її.

Спосіб застосування:
1. Помістіть гранули воску в воскоплав.
2. Розігрійте гранули на самій високій температурі протягом 10-20 хвилин, поки віск не придбає кремову консистенцію. Потім встановіть температуру на 65-85°С для підтримки воску в готовій консистенції для використання.
3. Перш ніж наносити на шкіру, слід перевірити ступінь нагрівання воску.
4. Візьміть шпателем невелику кількість воску. Рівномірно нанесіть віск на шкіру. Намагайтеся сформувати аплікацію у вигляді пелюстки з рівними краями. Кінчик пелюстки завжди виводите на зону, де немає волосся. Шпателем злегка підніміть кінчик аплікації. У вас повинен вийти «хвостик», за допомогою якого зніміть аплікацію після застигання.
Не забувайте натискати на шпатель при нанесенні воску. Пам'ятайте, віск повинен захоплювати і обволікати волоски, а не прибивати їх до шкіри;
Дайте можливість воску рівномірно застигнути – до 12 сек. Якщо ви нанесли товстий шар (більше 5 мм), то час застигання воску збільшується до 18 сек.
Вхопіться за «хвостик» аплікації і впевненим рухом зніміть аплікацію. Чим швидше і різкіше буде рух, тим менше больових відчуттів буде у клієнта.
Негайно прикладіть вільну руку до місця депіляції – це рух «антистрес» моментально розсіює больові відчуття;
Якщо при знятті аплікація рветься, або віск тягнеться нитками, це означає, що віск не застиг.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
koltyana
koltyana
Одеса
33% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?