Всі категорії
Додати товар

Прилад для нагрівання/плавлення воску для депіляцій dsp f-70004 beauty skincare депіляція

480 грн
Опис

Воскова депіляція дуже популярна серед жінок, адже вона дає змогу позбутися зайвої рослинності на довгий час і отримати ідеально гладку шкіру. Для того, щоб заощадити на походи в салон краси та був створений воскоплав Beauty Skincare DSP, у якому можна самостійно розтоплювати віск для потрібної температури.

Якщо ви завжди прагнете ідеально гладкої шкіри без небажаної рослинності, водночас походи салонами краси завжди виходять у привабливу суму, то вам просто не обійтися без спеціального воскоплава Beauty Skincare DSP. Цей спеціальний прилад дасть вам розтопити парафін або віск до потрібної консистенції й підтримуватиме необхідний температурний режим на весь час проведення процедури.

Beauty Skincare DSP підійде не тільки для домашнього користування, але й стане чудовим помічником для майстра з депіляції. Внутрішнє знімне відерце зроблене з міцної неіржавкої сталі. Спеціальний регулятор потужності дасть змогу вам вибрати оптимальний температурний режим плавлення. Захисна кришечка не дасть змоги закуску розплескуватися під час плавлення.

Технічні характеристики:

Воскоплав Beauty Skincare DSP обладнаний регулятором температури нагрівання, який ви зможете відрегулювати на свій розсуд.
Такий воскоплав дасть змогу вам неабияк заощадити на процедурах депіляції в салонах і вроди та проводити їх самостійно в домашніх умовах.
Потужність, Вт: 80
Живлення, В: 220-240
Об'єм плавильної камери, мл: 400
Регулятор температури: Є
Розмір воскоплава, см: 14 х 18
Довжина шнура живлення, см: 110
Вага в упаковці, г: 860
нульдевятьтричотиривісімсімтринульвісімсім
є НАЛОЖЕНИЙ ПЛАТІЖ

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
julichka2022
julichka2022
Львів
20% виконаних замовлень
Була

Ще продаю

Схожі товари