Всі категорії
Додати товар

Парафінотопка (воскоплав) pro-wax 100

530 грн -25% 398 грн
Опис

Один із найпопулярніших воскоплавів — ProWax 100. У комплекті є металеве весерце для воску в банці, таблетках і гранулах. Має регулятор температури, яку можна регулювати за допомогою повороту температурного регулятора.

Регулятор дасть змогу запобігати перегрівання або переохолодження й підтримати потрібну температуру воску під час виконання процедури. Об'єм резервуара розрахований під стандартний віск у банці 400 — 500 мл, об'єм ведера до 400 мл.

Воскова депіляція — це найпоширеніший різновид депіляції, за якого небажані волоски прибираються за допомогою теплого або гарячого косметичного воску. Цей метод часто використовують у салонах, також процедуру воскової депіляції можна проводити й удома. Для цього потрібен тільки віск і воскоплав.

Воскоплав банковий Pro Wax 100 підходить для використання як у салонах, так і в домашніх умовах. Здатний розігрівати віск у банках (400 мл), у таблетках, гранулах и дисках.

підходить і для топки парафіну;
наявність регулятора температури — 35 °C — 100 °C;
керамічний нагрівальний елемент;
додатковий алюмінієвий контейнер із ручкою в комплекті;
ергономічний пластиковий корпус;
рівномірне розігрівання воску без перегрівання.
Воскоплав має компактний розмір і стильний дизайн, що виділяє його серед інших. Маючи в наявності банковий воскоплав Pro Wax 100, Ваша процедура депіляції воском стане набагато зручнішою й ефективнішою!

Стандартний і компактний банковий воскоплав, підходять банки 400, 450 і 500 мл.
Додаткова ємність-ведмедик. Вона поміщається в воскоплав і в неї ставиться банка з воском. Також можна засипати в цю ємність будь-який віск: гранули, диски, таблетки, брикети тощо.
У нагрівачі можна гріти парафін, парафанго, озокерит, лікувальні бруди, маски для обгортання тіла.
Регулятор температури на корпусі воскоплава зберігає температуру від 35 до 80 градусів.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tanja2304
tanja2304
Ужгород
60% виконаних замовлень
Була