Всі категорії
Додати товар

Воскові смужки для депіляції чутливої шкіри biowet, 41 шт

179 грн
Опис

Воскові смужки з тальком призначені спеціально для видалення волосся на різних ділянках чутливої шкіри.

До складу набору входять:

20 смужок для тіла (10 пар)

8 смужок для пахв (4 пари)

8 смужок для обличчя (4 пари)

5 очищаючих серветок після депіляції.

Воскові смужки допомагають швидко й безболісно позбавитись навіть найтонших та найкоротших волосків, при цьому зберігаючи гладкість шкіри протягом тижнів. Дерматологічно протестовано. Не містять шкідливих для здоров‘я речовин.

Застосування: Для зовнішнього використання розігріти воскові смужки в долонях, доки віск не стане м‘яким. Обережно відділити одну смужку від іншої. Нанести одну смужку на зону депіляції, приклеюючи її в напрямку росту волосся. Погладжувати смужку протягом 10-15 секунд в тому ж напрямку. Натягуючи шкіру, зняти воскову смужку одним різким рухом проти росту волосся. Після завершення депіляції акуратно очистити шкіру за допомогою очищаючих серветок з набору.

Застереження: Перед використанням уважно прочитати запобіжні заходи і дотримуватися інструкції із застосування. Не використовувати воскові смужки на зонах навколо очей, сосків і статевих органів, на ділянках з екземою, акне та родимками, на подразненій, пошкодженій або дуже засмаглій шкірі. Не використовувати людям похилого віку та хворим на діабет. Впродовж 2 годин після закінчення процедури депіляції утримуватися від нанесення на шкіру засобів, що містять спирт, не плавати в басейні чи в солоній воді. Тримати подалі від дітей. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Склад: Склад воскових смужок: гліцерил розинат, олія насіння соняшнику, бджолиний віск, мікрокристалічний віск, поліетилен, віддушка, стеаринова кислота, тальк, бензиловий спирт, CI 77891, CI 45410. Склад очищаючих серветок: рідкий парафін, ПЕГ-40 гідрогенізована касторова олія, віддушка, токоферил ацетат, бензиловий спирт.
Стать: Унісекс

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:
Всі типи

Схожі товари