Всі категорії
Додати товар

Крем для ніг carbamide карбамід 30мл єгипет

250 грн
Опис

Крем CARBAMIDE є одним з важливих типів кремів, використовуваних при лікуванні сухої шкіри, проблема сухої шкіри є поширеною проблемою у багатьох, особливо у жінок, і це пов'язано з приготуванням та іншими речами, які роблять жінки, це призводить до сухості шкіри, будь то зневоднення ніг або рук, а також недостатнє споживання води і рідини в день, можуть посилити цю проблему, цей крем допоможе вирішити цю проблему.

Carbamide cream

Зволожуючий Крем з карбамідом для сухої шкіри, ніг, п'ят, від тріщин, натоптишів

ОПИС

ДЛЯ сухої, схильної до утворення тріщин шкіри Інтенсивно живить і зволожує Основний компонент карбамід-сечовина - краще зволожуючий засіб. ефективне зволоження для сухої і дуже сухої шкіри

Крем з карбамідом чудово підходить для сухої шкіри, схильної до лущення і утворення тріщин. Він підійде і для тих, хто страждає від сухості шкіри, так і просто для профілактики появи натоптишів на ступнях і інтенсивного зволоження.

Карбамід - це компонент, широко застосовуваний у виробництві гігієнічних і косметичних продуктів. Компонент ефективно пом'якшує навіть самі грубі ділянки шкіри, робить шкіру м'якою та еластичною

Як використовувати для ніг: Рясно нанесіть Крем на чисту і суху шкіру підошви ноги, ретельно розітріть крем по поверхні шкіри, особливо ретельно на п'ятах і в місцях дотику поверхні підошви при ходьбі. Розташуйте ноги вище і Дайте крему гарненько вбратися. Ви можете одягнути шкарпетки або м'які банні тапочки, щоб дати крему гарненько впливати на шкіру.

Обсяг 30 мл Єгипет

спосіб застосування

на ніч нанести на суху і чисту шкіру - п'ять, рук, або ін

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Аптечна
Тип шкіри:
Призначення: