Всі категорії
Додати товар

Оживлювальний бальзам геволь 500 мл/gehwol leg vitality 500 ml

1600 грн
Опис

Опис
Універсальний швидкодійний косметичний засіб для щоденного догляду за ногами та ступнями. Це нежирний освіжний бальзам, який надасть шкірі м'якості, гладкості та доглянутого вигляду. Бальзам містить олію авокадо, екстракт морських водоростей, вітамін Е, алантоїн, бісаболол, гамамеліс. Він знімає відчуття втоми та хворобливості натруджених ніг, захищає шкіру від передчасного старіння й має дезодорувальний ефект.

Застосування:
Наноситься ввечері на чисту та суху шкіру ніг так високо, як Ви вважаєте за потрібне. Бальзам швидко вбирається, але дає змогу робити легкий масаж.

Склад:
Water (Aqua), Alcohol Denat., Glycol Stearate SE, Propylene Glycol, Isopropyl Palmitate, Triceteareth-4 Phosphate, Avocado (Persea Gratissima) Oil, Witch Hazle (Hamamelis Virginiana) Destillate, Bladderwrack (Fucus Vesiculosus) Extract, Soybean (Glycine Soja) Oil, Tocopheryl Acetate, Bisabolol, Allantoin, Farnesol, Fragrance (Parfum), Magnesium, Aluminium Silicate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 500мл
Класифікація:
Професійна
Об'єм:
500 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Продавець
bovinvn
bovinvn
Супер-продавець
Харків
91% виконаних замовлень
Був

Схожі товари