Всі категорії
Додати товар

Medi-peel egf scaling moisture foot cream пом’якшуючий пілінг-крем для ніг

600 грн
Опис

Активні інгридієнти: EGF, Рослинні екстракти
Тип шкіри: Вікова, Жирна, Комбінована, Проблемна
Основна дія: Зволоження, Пом’якшення, Живлення
Об’єм: 130 г
Вік: 25+, 30+, 35+, 40+
Виробництво: Південна Корея

Пом’якшуючий пілінг-крем для ніг Medi-Peel EGF Scaling Moisture Foot Cream комплексно дбає про ніжну шкіру стоп, усуваючи лущення та сухість. Засіб відлущує, відновлює шкіру, що огрубіла і потріскана, живить і зволожує.
Продукт заспокоює, прискорює загоєння мозолів, бореться з розмноженням бактерій та перешкоджає появі неприємного запаху, робить шкіру гладкою та м’якою. Ніжна текстура швидко поглинається, не залишає липкості.
Один з головних компонентів формули – епідермальний фактор росту або EGF, який запобігає сухості та лущенню, зміцнює вологоутримуючий бар’єр і прискорює процес оновлення.
Склад містить сечовину – прекрасний антибактеріальний і пом’якшувальний компонент, який чудово справляється з грубою шкірою, що лущиться, зволожує і сприяє видаленню відмерлих частинок.
Додаткові компоненти:
Каприлоїл саліцилової кислоти (LHA) має більший розмір молекул, ніж саліцилова кислота, за рахунок чого діє делікатніше. Відлущує ороговілі клітини, полірує шкіру, розгладжує та пом’якшує.
Екстракт листя м’яти перцевої освіжає, тонізує, заспокоює, охолоджує та знімає свербіж.
Екстракти меду, прополісу та маткового молочка інтенсивно живлять, мають протизапальну та бактерицидну дію, заповнюють нестачу вологи та перешкоджають її випаровуванню.
Спосіб застосування: нанесіть помірну кількість крему на стопи, дочекайтеся поглинання. Засіб можна використовувати для зволоження ліктів, колін та інших сухих ділянок шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Живлення Зволоження

Схожі товари