Всі категорії
Додати товар

33028 інтенсивно зволожуюча маска для ніг feet up advanced оріфлейм

229 грн
Опис

Інтенсивно зволожуюча маска для ніг Feet Up Advanced Оріфлейм
код 33028
100 мл

Насичена, інтенсивно зволожуюча маска для ніг, що живить та миттєво зволожує суху шкіру.
Миттєво зволожує шкіру - 85% підтвердили
Гліцерин, бджолиний віск і масло ши для інтенсивного зволоження
Комплекс Mineral4E має компоненти з підтвердженою зволожуючою дією
Опис

Високоефективна ультранасичена формула з активними зволожуючими компонентами – гліцерином, бджолиним воском і олією ши, а також комплексом Mineral4E відновлює і покращує стан сухої шкіри, миттєво підвищуючи її зволоженість на 85%†2. Ефективність доведена клінічними і споживчими тестуваннями. З легким ароматом.

Наноси маску щільним шаром на чисту, суху шкіру стоп і залиш не менше, ніж на 20 хвилин. Використовуй двічі-тричі на тиждень. Для найкращого результату одягни шкарпетки для інтенсивного догляду за шкірою ніг після нанесення та залиш на ніч. З ранку зніми шкарпетки і зроби кілька масажних рухів на шкірі стоп, щоб маска повністю ввібралася в шкіру.

Для максимального результату рекомендуємо використовувати маску в поєднанні з пилкою для ніг Feet Up і кремом для ніг Feet Up (33033). Вони допоможуть позбутися ороговілої шкіри і підготувати стопи до використання живильної маски або крему.

Активні інгредієнти:

Гліцерин (glycerinum): один із найефективніших засобів для зволоження шкіри. Зменшує втрату вологи шкірою, покращуючи її стан, надає м'якість, гладкість та еластичність.
Бджолиний віск (cera alba): багате на антиоксиданти, необхідні для захисту шкіри від негативного впливу вільних радикалів. Допомагає пом'якшувати шкіру, запобігає втраті вологи.
Масло ши (butyrospermum parkii butter): живильне масло відновлює гладкість і м'якість шкіри, живить і захищає її від сухості.
Комплекс MINERAL4EBLEND (magnesium ferment, iron ferment, copper ferment, zinc ferment): багатий на білки та мінеральні речовини (мідь, цинк, магній, залізо), відомих своїми корисними для шкіри властивостями. Завдяки спільній дії комплекс очищує та відновлює, пом'якшує, заспокоює, захищає шкіру.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 100мл