Всі категорії
Додати товар

Крем для рук kiehl's. оригінал

350 грн
Опис

Крем для рук для захисту та відновлення сухої та пошкодженої шкіри Ultimate Strength від відомого американського бренду Kiehl`s стане для вас справжньою знахідкою завдяки його високій якості, формулі на основі інгредієнтів природного походження та ефективності. Косметичний засіб подбає про здоров'я та красу вашої шкіри рук, перетворюючи її з кожним використанням.

Ultimate Strength має оксамитову консистенцію – крем добре вбирається, даруючи тривале відчуття комфорту. До складу косметичного засобу входить олія авокадо – природне джерело вітамінів А та Е, яке славиться своїми антиоксидантними, регенеративними та омолоджуючими властивостями. Кунжутна олія, що міститься в кремі, глибоко живить епідерміс, алантоїн сприяє клітинному оновленню, а сквалан відновлює гідроліпідний баланс і заспокоює шкірний покрив. Крем допомагає уникнути появи лущення та роздратування, захищаючи епідерміс від впливу зовнішніх факторів. М'яка та ніжна шкіра рук – це так просто з брендом Kiehl`s!

Інгредієнти:

Квалан: Зволожуюча олія високого ступеня очищення, що отримується з оливок. Чудово сумісний з природними жирами, які виробляє шкіра. Пом'якшує та зволожує шкіру. Покращує гідроліпідний бар'єр шкіри. Є фірмовим компонентом Kiehl's.

Олія авокадо: Цей багатий жирними кислотами пом'якшувальний засіб отримують з плодів дерева, що росте в тропічних широтах Америки; є природним джерелом вітаміну A. Жирні кислоти та пом'якшувальні речовини, що містяться в олії авокадо, відновлюють ліпідний бар'єр шкіри.

Масло ши (карите): Має зволожуючі властивості. Натуральне масло, що отримується з плодів африканського дерева, карите. Екстракт евкаліпта: Екстракт, що отримується з листя евкаліпта, пробуджує та освіжає шкіру.

Диметикон: Мінеральна речовина, що включається до складу косметичних засобів, щоб досягти гладкої, в'язкої, приємної консистенції. Крім того, він створює на руках захисну плівку, що запобігає втраті вологи.

30 ml

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл

Схожі товари